Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj, ha én az orális szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha én az orális szexet részesítem előnyben?

Figyelt kérdés
Imádom az orális szexet, mind kapni, mind adni. Sokkal jobb érzés és változatosabb is, mint maga az aktus. A sima szex sincs ellenemre néha, de azt közel sem élvezem annyira, mint az orált. Kicsit olyan semmilyen nekem, orgazmusom soha nincs közben, még akkor se, ha a barátom vagy én simogatom magam. A szexuális életünk 80 %-át az orál teszi ki nálunk. Szerencsére ez a páromnak sincs ellenére. Szerintetek ez gond lehet később? Ettől egyhangú lesz a szexuális életünk?
2017. febr. 18. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha mindkettőtöknek őszintén megfelel, akkor semmi probléma nem lesz ezzel.
2017. febr. 18. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
9%
nem tudom
2017. febr. 18. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gond de lehet hogy egy idő után unalmas lesz.. Mert lehet hogy jól esne egy kiadós dugás mint szopás / nyalás. Meg ha később családot szeretnél az orális szextől nem leszel Terhes.
2017. febr. 18. 14:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Szoktunk szexelni is, mondjuk minden 5. alkalommal van rendes aktus is, általában orál után.
2017. febr. 18. 15:02
 5/8 anonim ***** válasza:
nemtudom de ha van női megfelelőm akkor ez a lány az :)
2017. febr. 18. 15:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Volt ilyen barátnőm. Úgy kiszopott belőlem mindent, hogy utána nem volt mivel szexelnem. Amúgy jó volt
2017. febr. 18. 16:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, ez valós veszély.

Eleinte a legtöbb férfi nagyon is elégedett ezzel a fajta egyoldalúsággal, de oda kell figyelni, és kreatívnak kell lenni, hogy minél változatosabb legyen az orális szex. Tapasztalatom szerint a nők ilyen irányú monotóniatűrése nagyobb, mint a férfiaké.

2017. febr. 18. 19:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Bárcsak a párom is így gondolná! Nyalnék éjjel nappal!
2017. febr. 18. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!