Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek kis péniszük van. Mekkorával lennétek elégedettek?
Nem mondom meg, hogy hány centi. Átlagos. 6 nő próbálta, nem volt emiatt soha gondom. Szerettem őket, nem volt egyéjszakás egy se. Nekik is, nekem is ekkora volt megfelelő. Élveztük, hogy tövig bedughatom, jó is az.
Szerencsés vagyok, engem elkerült a kispénisz félelem. Megkérdeztem, hogy mekkorának találják, és azt mondták, hogy átlagos, de ahogyan csináljuk az tökéletes. Én hittem nekik, és igyekeztem; nem bíztam el magam. Nem esett nehezemre. :)
14, vastagságot nem mértem, de nem vastag sajna.
olyan 17-18 lenne szerintem ideális (több póz lehetőség esetleg), meg vastagabb, de az szerintem sokaknál alap. :)
Hunyorítanom kell, hogy azt mondhassam mára már elfogadtam, sosem fogom elfogadni szerintem igazán, de már nincsenek olyan nagy gátlásaim mint régebben, csak kicsi. :D
F39
14 cm van, 18-19-cel elégedett lennék. Lány még nem panaszkodott (mind elélvezett)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!