Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt egy férfi?
Mindig szivat,és nem hagy békén. Van párja. Sejtem ,hogy csak meg akar d.ni. De,miért jó ez neki ,ha van párja?
Hogy lehet ekkora szemét?
De azzal nem sértettem meg a jogait!! Miért ö csak bűntetlenül szórakozhat másssl?? Az fer??
Csak azt akarom,hogy szenvedjen ugyanugy mint én,nyilván zsarolnám a hanggal ,vagy elküldeném a drága barátnöjének
Mindenki okos,de nézd meg mit is akarsz csinálni!!!
Btk. 367. § Zsarolás
367. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel vagyoni hátrányt okoz, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Mi számít személyiségi jog megsértésének?
Számtalan módon bekövetkezhet a személyhez fűződő jog megsértése. Ami interneten gyakorta előfordul:
- képmással, hangfelvétellel való visszaélés, engedély nélküli nyilvánosságra hozatal (képmáshoz, hangfelvételhez való jog sérelme)
- képmás, hangfelvétel engedély nélküli felhasználása, montírozása (emberi méltóság sérelme)
- személyes adatok engedély nélküli közzététele (személyes adattal való visszaélés bűncselekmény!)
- sértő, valótlan tény állítása, híresztelése (jóhírnév megsértése)
- levél engedély nélküli közzététele (levéltitok megsértése)
- ártatlan személy sértegetése (jóhírnév, becsület megsértése)
De ez azért szemétség!!
Ő meg büntetlen szórakozhat mással!
26/27 A részesek a bűncselekmény elkövetésében nem valósítanak meg tényállási elemet, csak közreműködnek a tettes bűncselekményében, tehát a részesek tényállási elem megvalósítása nélkül közreműködnek a bűncselekmény elkövetésében.
Részesek:
felbujtó,
bűnsegéd
fizikai,
pszichikai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!