Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csinálja ezt egy férfi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy férfi?

Figyelt kérdés

Mindig szivat,és nem hagy békén. Van párja. Sejtem ,hogy csak meg akar d.ni. De,miért jó ez neki ,ha van párja?

Hogy lehet ekkora szemét?

2017. febr. 18. 09:52
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
De ő nem tudja,hogy én tudom hogy van valakije
2017. febr. 18. 10:19
 12/29 anonim ***** válasza:
Kérdező!! Először is elég naviv az aki azt hiszi hogy kb. az emberek nyomó többsége nem ezt csinálja. Ha tudnád,ismernéd az ismerőseid,családtagjaid sz.e.x.u.á.l.i.s szokásait lehet el süllyednél szégyenedben. Az ami nem látszik az nincs. Most ezt látod ezen vagy kiakadva,majd idővel rájössz ezen nem kiakadni kell,hanem kezelni. Minden ember esendő,és legtöbbjük hibázik is.Minél hamarabb elfogadod hogy senki sem tökéletes,és így 1 kapcsolat sem lesz soha az,annál jobb lesz neked is,és hamarabb megtanulod kezelni ezt. Amúgy nem te vagy a r.i.b.a.n.c,mindenhez 2 ember kell. Azt nem lehet bálba vinni aki nem akarja ugye? Ez miért is lenne r.i.b.i.s.é.g?
2017. febr. 18. 10:22
 13/29 anonim ***** válasza:
Szerintem kezeld a dolgot a helyén: nézd levegőnek a nagy nullát.
2017. febr. 18. 10:31
 14/29 anonim ***** válasza:
10/13 Ja és vedd fel telefonnal amit csinál. Hagmással való visszaélés,ami bűncselekmény!!!!!!
2017. febr. 18. 10:35
 15/29 anonim ***** válasza:
Az kétségtelen hogy a fiú nem őszinte,de nem is az a lényeg.Ha az őszinteség érdekel nézz szét itt. Itt az emberek anonimen,vagy is név nélkül leírják az őszinte vágyaikat,és nézd meg miket írnak!!! Van aki 3-asban akarja,kutyával,meg melegek,leszbik. Ilyenek az emberek. Nem csak az a fiú,szinte mindenki. Mindenki magához, vágyaihoz mérten szende vagy perverz. Az igazi embereket itt találod,nem az életben ahol takargatják a vágyaikat hogy neked,vagy bárkinek megfeleljenek,hogy beleférjenek a normákba amiszerint éli mindenki a hétköznapjait.ÉBRESZTŐ Tudom hogy ez így kemény,de itt van az igazság,a többi csak a látszat.
2017. febr. 18. 10:49
 16/29 A kérdező kommentje:
Igen. Lehet ,hogy vannak vágyai,de akkor miért nem válik el?? Ja jobb 2-őt hülyíteni
2017. febr. 18. 10:52
 17/29 A kérdező kommentje:
Akkor csak a hangokat fogom felvenni,azzal nem sértek meg semmit
2017. febr. 18. 10:54
 18/29 anonim ***** válasza:
Hangokat, amint dugtok?
2017. febr. 18. 10:56
 19/29 A kérdező kommentje:
Nem meg amikor beszélgetünk. Nyílván lesz olyan is
2017. febr. 18. 10:59
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azért nem hagyja ott a párját ,mert senki nem adja fel a biztosat a bizonytalanért!! És nem tudja benned mi rejlik. Adhat neked bárki tanácsot,de mindig az olyanok okoskodnak,akiknek épkézláb kapcsolatuk sem volt sosem.Tapasztalat.Akinek van kapcsolata,az feltud mutatni valamit,hogy őt legalább szereti valaki,elviseli.Akik meg tanácsolat osztogatnak,senki sincs mellettük.Valaki minél sarkosabban gondolkozik az élet annál nagyobb csalódás lesz a számára,aki nyitottan annak megnőnek a lehetőségei,csak kezelni kell tudni. Nyilván az hogy hazudik nektek ez nem fer,én az ő helyében nyíltan megmondtam volna.Hogy eltudd dönteni mi is az amit szeretnél,vagy mi az amibe bele mész!!! Ha felveszed a hangját és felismerhető az hangmással való visszaélés,ami bűncselekmény és büntetik is.
2017. febr. 18. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!