Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vonzalom és a szerelem közt a különbség?
Nekem az ,hogy pl akihez vonzódom, az inkább testi vonzalom. Inkább csak a testi örömöket látom benne és ami a lelkemben van , azt nem tudnám neki elmondani. Vonzónak találom pl a borostát,kék szemet stb.
A szerelem pedig az,hogy nem tudom mi tetszik benne,mit szeretek benne. Lehet hogy pl vonzódok egy magas kék szemű szőke hajú pasihoz,aztán beleszeretek egy alacsonyabb barna szemű kopasz pasiba.
Akibe szerelmes vagyok azzal mindent megosztok. Neki elmondom pl hogy mi bánt, beszélek neki a terveimről stb.
A vonzalom az amikor azt akarod hogy neked jó legyen vele
A szerelem meg az amikor arra törekedsz hogy neki legyen jobb... És hiába kívánod lemondasz a kedvèèrt az utolsó szelet pizzáròl
Amikor arra vágysz, hogy a szeretett személlyel mindig együtt legyél, annyira akarod, hogy felfalnád és bele szeretnél bújni; amikor állandóan rettegsz, hogy valami elválaszt tőle; amikor minden, amit csinál olyan, mintha te akartad volna; a véleménye, akár a tied; na akkor tudhatod, hogy ez szerelem.
Ha csinosnak, jóképűnek találod, jó a melle, a segge, izmos, szőrös, szőke, fekete, okos, ügyes, erős, stb (nem kívánt törlendő), ha összegyűrnéd vele a lepedőt, az a vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!