Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-35 közötti férfiak, kérhetek egy kis segítséget?
Egy izgalmas estét tervezek és 3 fehérnemű között vacillálok, mivel szeretném meglepni a párom.
Ha ti lennétek, akit el szeretnék csábítani a 3 közül, melyikkel sikerülne leginkább?
1.
2.
3.
Köszönöm a segítséget!
27n
1.
Ha meg van hozzá a megfelelő tested!?
Egyébként, 1 évvel ez előttig, még én is Dr. Spleennel értettem volna egyet, mivel én is nevetségesnek gondoltam az ilyenekben magamat.
Amíg, tavaly a szülinapomra az egyik barátnőm meg nem lepett eggyel, hogy próbáljam ki milyen hatással lesz a páromra.
Poénból kipróbáltam és a hatás... fantasztikus volt.
Azóta, már a párom is lepett meg újabb darabbal és én is vettem már magamnak. De most egy kicsit elbizonytalanodtam, mivel mind a 3 darab megfogott. Bár az egyes verziót, csak feketében rendeltem volna, mert szörnyen utálom a rózsaszínt.
Aki kérdezte, van alakom hozzá, igaz picivel nagyobb ciciknek örülnék, de a párom elégedett velem és ez a lényeg, hogy őt elvarázsoljam.
Végül a 2. darab mellett döntöttem.
A harmadikat, meghagytam egy későbbi szerepjáték kipróbálásához.
Még egyszer köszönöm a segítségeteket, az idősebbektől is, hiszen az ő véleményüket, mindig szívesen fogadom. ;)
Legyen további kellemes napotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!