Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-35 közötti férfiak, kérhetek egy kis segítséget?
Egy izgalmas estét tervezek és 3 fehérnemű között vacillálok, mivel szeretném meglepni a párom.
Ha ti lennétek, akit el szeretnék csábítani a 3 közül, melyikkel sikerülne leginkább?
1.
2.
3.
Köszönöm a segítséget!
27n
Szerencsés a párod. :)
Nekem a második tetszik a legjobban, de én imádom a feketét, szóval emiatt. Ha az első csont fekete lenne, szerintem az lenne a befutó, de így is jó az első is. A harmadik nem tetszik.
Jó ég... Én mindháromban kiröhögnèm a nőmet..
Van az a mondás hogy "a kevesebb néha több"
Irigykedünk doktorka?
Egyébként, Kérdező jó, hogy figyelsz a párodra és az igényeire, gondolom gerjed a fehérneműkre, ezért szeretnéd meglepni.
Egyébként nekem a 3. tetszik, ott már egy kis szerepjáték is bejátszhat ;) (A nejem hasonlót vett és őrjítő volt!!!)
Kellemes estét, majd nektek!
38f
ma 12:02
Nem irigykedem... Csupán van az a tény hogy nem tetszik mindenkinek ugyanaz. Semmi bajom egy szexi fehérneművel vagy ilyesmivel de ez a három amit kiposztolt engem nevetèsre ösztönözne. Az ilyen típusú "valamik" engem sosem izgattak fel.
Ha ezt irigysègnek fogod fel akkor az már a te bajod :)
Az első jobban bejön. Bár mind a kettőhöz hasonlóak vannak az én páromnak is és úgy általában mindegyiktől megvadulok.
Ja és ne vedd figyelembe a válaszom, mert túlkoros vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!