Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok hozzá? (Többi lent)
Nos, először is nem küldtem volna neki olyan képet, mert könnyen rosszul jöhetek ki belőle. Például elterjeszti az osztályban, aztán jobb esetben mindenki arról fog beszélni, hogy mekkora rib... vagyok, rosszabb esetben eljut az igazgatóhoz és kirúgnak. Szóval nemhogy nem röhögnék, hanem elsüllyednék a szégyenemben. Sajnos (?) én ez a fajta vagyok.
Ha te viszont nem vagy hozzám hasonló, akkor mondhatod neki azt, hogy eljöhet és megnézheti élőben is, ha szeretné. Aztán majd jöhet a folytatása a történetnek.
23/F
milyen jellegű volt a kép? :D
23F
#4 ma nagyon aktív. :D
On: meglepődnék. De biztosan nem keltene semmilyen pozitív érzést, max. szégyent és undort...
<?xml version="1.0" standalone="yes"?>
<off>
Most tettem túl magam egy durva vizsgaidőszakon, szerencsére sikerrel, gondoltam, a pihenést kihasználom valami számomra hasznosnak tűnő dologgal. És ezt abban találtam meg, hogy segítek másoknak.
</off>
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!