Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok hozzá ha kiderülne hogy a párotok titokban dominához jár?
Páros lábbal...
1.) kvára megcsalás, hisz mással játszadozott.
2.) meghallgatok minden, óhajt - sóhajt - kívánságot!
3.) elég sok mindenben benne vagyok, és ha arról amiben épp nem.. nem tud lemondani, akkor menjen csak, de előtte szóljon és kiteszem!
Ketten is írtátok hogy eléggé nyitottak vagytok.
Megtudhatom hogy nektek kb mi az ami ebben a témakörben beleférne? Kíváncsi vagyok, hogy van-e benne olyasmi amit én is szoktam kérni.
Mélységesen szomorú lennék. Komolyan.
Szeretek én is ilyesmiket játszani. Nálam első az őszinteség és a bizalom. Ha olyat kérne tőlem, amiket nem akarok, akkor el is engedném dominához. (Hisz őszinték vagyunk, és a bizalom is megvan.) De hogy a hátam mögött...
-Például nem dohányzom. Íg a füstös dolgok ki lőve.
-Műkörmöm sincs.
-Nem sminkelek erősen.
-Leköpni semfogom.
A többi bele fér. Szóval nem érteném a miértjét.
Igaziból, ami nagyon Tabu: Kaka!!! Pisi!! - az, hogy felpofozzon! A húgycső macera! Billogó! Csipesz! És - e félék!
Az édes kínzás okés! Én is szívesen megteszem neki, pegging is okés! Ki is kötöm! Elhúzott orgazmus! Szerepjáték, ilyesmi is okés.
Ha Megbeszéljük,hogy mik a vágyaink... Elképzelhetetlennek tartom, hogy emiatt menjen máshoz ! És csalódnék is, benne is magamban is. Bár, én eleve mindenféle megcsalást elítélek !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!