Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet normális szexuális életem, kivel tudok erről beszélni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy egy testi "hiba" miatt azt érzem nem élhetek soha rendesen szexuális életet és ez lelkileg nagyon megvisel. Egyre depressziósabb vagyok. Nem tudom hogy pszichológushoz forduljak, vagy szexológushoz? Barátaimmal sem beszélhetek róla, mert szégyellem. 25/N2017. febr. 14. 18:49
12/23 anonim válasza:
Érdekelne hogy mi ez a testi hiba.. két fejed van?
13/23 anonim válasza:
Ide is megírhatod, mi a gondod.
14/23 anonim válasza:
Szia irhatsz nyugodtan. Remélem tudok neked segíteni
15/23 anonim válasza:
Itt nyugodtan megírhatod mi a baj. Egyébként pedig pszichológus felkeresését ajánlanám.
16/23 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ennyien felajánlottátok, hogy meghallgatnátok, de nekem olyas valakire lenne szükségem, aki abban segít, hogy lelkileg fel tudjam dolgozni és legyen még kedvem élni. Csak nem tudom hogy szexológus vagy pszichológus tudna segíteni jobban. Nem arról van szó amúgy, hogy egyáltalán nem közösülhetek, de kicsit problematikus. Van olyan amit nem csinálhatok, illetve esztétikai szempontból sem igazán kedvező azon a területen a helyzet.(Sebészi úton már javítottak rajta, de nem eléggé). Olyan partner aki elfogadó meg szeret biztos megértené (gondolom), de alapból nehéz így ismerkedni és pl kalandokat nem vállalnék be, pedig szerettem volna.
2017. febr. 14. 19:43
17/23 anonim válasza:
Lelkileg abszolút megértelek, hogy nehéz ez. Partnert nem hinném, hogy találsz, bár semmi sem lehetetlen, viszont megértő, segíteni akaró emberek vannak itt.
18/23 anonim válasza:
*Találsz itt,( így akartam volna)
19/23 anonim válasza:
Pszichológus hallgató vagyok, ha gondolod írd meg priviben, hogy mi a probléma, de emellett is szívesen beszélgetek veled, csak szimplán a hétköznapi dolgokról is, ha az segít. :)
20/23 anonim válasza:
Mesèlj..bár szerintem butaság.. Aki szeret majd úgy szeret ahogy vagy,hidd el^^
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!