Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feküdtetek már le valakivel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feküdtetek már le valakivel, akit itt"ismertetek" meg?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi,hogy sexeltetek már úgy"ismeretlennel" akivel itt kezdtetek el beszélgetni,például egy véleményen voltatok,vagy a csaj/srác irt valami perverzet es ráirtatok hogy ti is kiprobálnátok.

Ilyesmikre gondolok

2017. febr. 13. 13:33
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen 😁
2017. febr. 15. 15:16
 32/38 anonim ***** válasza:
0%
Igen, de kár volt.
2017. febr. 21. 22:25
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Veled is milyen jót beszélgettem Ofélia, ugyanúgy, mint azokkal,akik rám írtak, hirtelen abba maradt minden előzmény nélkül.
2017. febr. 22. 07:15
 34/38 anonim válasza:
68%

#8 és #13

Ez olyan aranyoos :D :D

2017. ápr. 11. 19:17
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de utazni kellett érte.

f-győr

2017. jún. 30. 21:35
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Teljesen véletlenül indult, semmi szándékom nem volt csajozni - nem is ezért írtam.

Aztán egy lány válaszolt priviben.

Aztán leveleztünk egy hónapig, semmi képcsere meg ilyenek.

Valahogy feljött a szó a fenekelésről, és én szóltam egy olyat, hogy ebben jó vagyok - csak épp nincs akit elfenekeljek. Erre ő azt írta, hogy régóta szeretné, ha valaki jól elfenekelné egy jó szex alkalmával. Igen ám, csak hogy én az apád lehetnék, hagyjuk.

Szó sincs róla, neki a bakancslistáján van egy idősebb pasi is, úgyhogy talizzunk.

Időpont egyeztetés, helyszín egyeztetés: se az ő, se a mi városunkba nem akartunk menni, így Debrecenben foglaltam egy apartmant.

Aztán én érkeztem előbb és vártam egy órát, mire lazán beesett egy 24 éves, hosszúhajú, kissé molett egyetemista leányzó, aki szó nélkül el kezdett vetkőzni.

Másnap úgy váltunk el, hogy egy év múlva, amikor már meg lesz a diplomája újra megismételjük az egészet.

És az is megtörtént, és nagyon kiélveztük minden percét, mert ilyen lehetőség nem mindenkinek és nem mindig adatik meg. Azóta ő külföldön dolgozik.

Szerencsésnek érzem magam!

2018. júl. 8. 10:38
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Régi vágyam volt lefeküdni Miquellel. Mindig olyan érzékletesen adja elő a teljesen egyéni gondolatait, hogy ki akartam próbálni, hogy gyakorlatban mit tud az öreg. De nem állt kötélnek.
2018. júl. 9. 14:32
 38/38 anonim ***** válasza:
Aham :D rámírt egy srác, életem legfelforgatóbb élménye kerekedett ki belőle. Plàne, hogy utána is összefutottunk még párszor :)
2020. jan. 11. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!