Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti milyen gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen gyakran kezdeményezitek a szexet a párotokhoz viszonyítva?

Figyelt kérdés
Illetve milyen arányban utasítjátok el őt?
2017. febr. 12. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Kb ketnaponta en teper le.

Visszautasitani csak a menstruacio utolso napjan szoktam.

2017. febr. 12. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem vezetek statisztikát. Szerintem sűrűn, mert nem vagyok prűd, sem szégyenlős.
2017. febr. 12. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Többször kezdeményezem mint Ő és csak nagyon ritkán utasítom vissza. 23 L
2017. febr. 12. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Olyan fele-fele arányában szoktunk kezdeményezni.

Visszautasítani csak akkor szoktam, ha nagyon beteg vagy nagyon fárdat vagyok, de szerencsére ilyen csak ritkán van.

2017. febr. 12. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Visszautasítani a közeledését, még így kifejezetten nem volt példa.

Élvezem a párommal a szexet. Behatolásra szoktam nemet mondani a menstruáció ideje alatt, de akkor még jobban kívánom a sz.pást, így azzal elégítem ki ez idő alatt.

Kezdeményezni kb. fele-fele arányban szoktunk, bár mostanában én talán tüzesebb vagyok.

2017. febr. 12. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó olvasni a soraitokat, hogy ennyire kívánjátok a szexet, illetve a partnereteket. Lenne egy kérdésem a nagyon "rajongó" lányokhoz: Bármelyikőtök is a vallása terén került -e megütközésbe a szex iránti rajongása miatt?
2017. febr. 12. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:

mondjuk 80%ban ő 20%ban én

el még soha nem utadítottam szerintem vérig lenne sértve tőle. néha szex után mikor ki akar nyalni olyankor néha mondom hogy most nincs olyan hangulatom de azon is totál besértődik és egyből vége a világnak

2017. febr. 12. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:

sose kezdeményeztem

10 ből 9x elutasítottam

2017. febr. 15. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!