Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek a számotokra tökéletes pasival, ha tudnátok hogy utána nem lenne folytatás?
Életem leg$zarabb szexei az ilyen előre megtervezettek voltak...
Főleg azokkal, akikkel nagyon rákészültem, mert hogy hú, ez jó pasi... xD hát annyira nem voltak azok, sőt... :D
De ahogy az egyik válaszoló írta, ha te bele vagy zúgva, de csak 1 szex lesz, akkor sérülni fogsz.
#12: Barátságban nincs szex és vonzalom se. Te csúnyán félre érted a barátság fogalmát. Vagy te a többi barátoddal is szexelnél.
A barátság olyan szép dolog, ne mocskold be.
Szerintem marha egyszerű a dolog. A barátságot és a párkapcsolatot nem az befolyásolja, hogy lefeküdtetek-e vagy sem.
Ha járni akar Veled, akkor járni fog, mindegy, hogy volt-e szex.
Ha barátod akad maradni, akkor a barátod is marad, bár az nem barátság szerintem se, ahol lefekszenek egymással a felek.
Szóval egyet tudok tanácsolni. Feküdj le vele, élvezd ki, aztán utána várd meg a csávó reakcióját. Te semmiképpen se keresd. Utána, ha keres és 5 mondat után megint csak a szexről van szó, akkor csak azt akarja Tőled és semmi mást, akkor legalább tudod már. De, ha nem fekszel le vele, akkor is idáig jutott volna a kapcsolatotok előbb vagy utóbb. Nem ezen múlik. Szóval élvezd csak az életet aztán lesz, ami lesz. :)
27/F
27/F
megvolt
(külföldi sajna és amiatt nem volt folytatás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!