Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdnétek a számotokra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek a számotokra tökéletes pasival, ha tudnátok hogy utána nem lenne folytatás?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akibe már 2 éve bele vagyok zúgva. Amióta nincsen barátnője, egyre többször beszélgetünk és egyre jobb a kapcsolatunk. Tegnap előhozta, hogy ha lenne barátnője, Valentin napra biztos szervezne valami jó közös programot, este meg jöhetne a levezetés az ágyban. Később aztán felajánlotta, hogy ha már nekem sincsen senkim, együtt tölthetnénk a napot. Hirtelen jött a kérdés, úgyhogy nem volt időm átgondolni és igent mondtam, pedig elég egyértelmű így utólag, hogy a közös programot meg a szexet barátnő híján velem szervezi. Persze szeretnék vele lefeküdni, de jobb lenne azzal a tudattal, hogy akár a barátnője is lehetek. Ha pedig csak arra kellek neki, utána már nem leszünk olyan jóban, mint most. Szerintetek?
2017. febr. 11. 22:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

Életem leg$zarabb szexei az ilyen előre megtervezettek voltak...

Főleg azokkal, akikkel nagyon rákészültem, mert hogy hú, ez jó pasi... xD hát annyira nem voltak azok, sőt... :D

De ahogy az egyik válaszoló írta, ha te bele vagy zúgva, de csak 1 szex lesz, akkor sérülni fogsz.

2017. febr. 12. 09:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Félreérrettetek kicsit. Nem baj, ha a szex után nem akar összejönni velem. Attól tartok, hogy ha nem jövünk össze, akkor a köztünk lévő baráti viszony meg fog szakadni. Ha tovább erősíti a kapcsolatunkat, esetleg össze is jövünk utána, az nekem már jó.
2017. febr. 12. 09:55
 13/15 anonim ***** válasza:

#12: Barátságban nincs szex és vonzalom se. Te csúnyán félre érted a barátság fogalmát. Vagy te a többi barátoddal is szexelnél.

A barátság olyan szép dolog, ne mocskold be.

2017. febr. 12. 10:26
 14/15 anonim válasza:

Szerintem marha egyszerű a dolog. A barátságot és a párkapcsolatot nem az befolyásolja, hogy lefeküdtetek-e vagy sem.

Ha járni akar Veled, akkor járni fog, mindegy, hogy volt-e szex.

Ha barátod akad maradni, akkor a barátod is marad, bár az nem barátság szerintem se, ahol lefekszenek egymással a felek.

Szóval egyet tudok tanácsolni. Feküdj le vele, élvezd ki, aztán utána várd meg a csávó reakcióját. Te semmiképpen se keresd. Utána, ha keres és 5 mondat után megint csak a szexről van szó, akkor csak azt akarja Tőled és semmi mást, akkor legalább tudod már. De, ha nem fekszel le vele, akkor is idáig jutott volna a kapcsolatotok előbb vagy utóbb. Nem ezen múlik. Szóval élvezd csak az életet aztán lesz, ami lesz. :)

27/F

27/F

2017. febr. 12. 10:47
 15/15 anonim ***** válasza:

megvolt

(külföldi sajna és amiatt nem volt folytatás)

2017. febr. 16. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!