Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer sex közben, és utána folytatás anélkül?
Még veszélyesebb, mintha eleve gumi nélkül kezdenéd. :)
Hogy miért, mert egyes elméletek szerint az előnedvben tanyázó hímivarsejtek az előző aktusból maradnak ott (más elméletek szerint: nem az előző aktusból, hanem konkrétan akkor "úsznak" fel). Sima mosdással ezektől nem szabadulsz meg, csak ha pisilsz, de jó sokat és akkor se tudhatod.
Egyébként nem mondták még neked, hogy a megszakításos módszer nem számít védekezésnek?
Csak akkor elfogadható, ha nem bánnátok, ha becsúszna egy gyerek.
Gazsinak 20 gyereke van már, nem akar többet, a doki ír fel neki cotont. Hamarosan jön a 21. pulya. Hát nem használtad a cotont Gazsi? Há hogy a fenébe ne, rajtam van ez éjjel nappal, csak akkor veszem le ha dugok, vagy hugyozok!
hát ez kb. ilyen....
mi több mint egy éve megszakításosan védekezünk és nem lettem még terhes.
csak tudni kell figyelni,meg nyilván a peteéréskor gumit használni és nem lesz gond.
8-as!
És voltál már egyáltalán terhes? Mert akárki akármit mond, addig nem tudhatod biztosan, hogy nem vagy-e meddő. Illetve a párod is lehet az.
Ez is okozhatja a nagy sikerességet.
Plusz, ha mégis becsúszik egy gyerek, mit csinálsz?
Könnyű szívvel elveteted vagy már készen állsz arra, hogy megtartsátok?
Nem mindegy.
Ha nem gond egy gyerek, csak akkor jó ez a "védekezés".
Ha elvetetnéd az ily módon megfogant gyereket, akkor egy felelőtlen gyilkos vagy! És nem az abortusz ténye miatt, hanem mert nem tettél meg mindent, hogy lehetőleg ne kerüljön sor rá!
8-as vagyok.
nem vagyok meddő,ha az lennék nyilván még megszakításosan sem védekeznék mert nem lenne értelme és a párom sem az,neki már van két gyereke az előző házasságából.
szedtem több fajta fogamzásgátlót de egyiket sem tolerálja a szervezetem,így maradt a megszakításos védekezés mert a párom pedig az óvszert nem bírja.
ha valaki kiismeri a ciklusát,hogy mikor vannak a "veszélyes" napok és a párja is kiismeri magát,hogy igen abba tudja hagyni időben akkor nem lesz a megszakításból sem probléma.
soha nem mennék abortuszra mert az gyilkosság,tisztában vagyok vele,hogy mégis megeshet ,hogy terhes leszek de erre is fel vagyunk készülve a párommal.
egy tininek nyilván nem mondanám,hogy védekezzen így mert még nem ismeri úgy a szervezetét,hogy tudja befolyásolni,hogy mikor vegye ki vagy pedig mikor vannak a termékeny napjai,de szerintem egy olyan kapcsolatba ahol nem okoz gondot,ha esetleg mégis baba lenne bevállalható ez a védekezési forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!