Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szopást, vagy a punciba behatolást tartjátok tartjátok intimebbnek?
"Nálunk sem csók, sem behatolás, az orál mehet."
Azt hogy?
Egyébként ez tipikusan megosztó kérdés a környezetemben.
Van, aki szerint a szopás csak egy valami, más meg esküszik, hogy inkább hagyja magát, mint hogy szopjon elsőre.
Egyszerű, én élvezem, ha a párom behatol és élvez engem én meg őt,de e közben sz.phatok is. Nagyon feltüzel a helyzet, sokkal szűkebb vagyok ilyenkor és a férjem meg élvezi nézni, ahogy élvezettel sz.opok és élvezi a látványom és engem.
Ehhez találtunk, olyan megbízható férfit, aki belemegy abba, hogy csak orállal elégítem ki, mivel ezt, "máshol" nem kapja meg és ugyanúgy élvezi a helyzetet.
Nekünk, ez dobta fel a szexuális életünk és bevált, nem rendszeres, de élvezzük.
Irigyellek #7!
Sajnos, ezt mi nem tudtuk meglépni, a párom nem engedne át másnak. Pedig, engem is nagyon izgatna ez a felállás.
Az érzelmes szexet csókolózással.
Mi ezt tartjuk a legintimebbnek, éppen ezért hármasnál is ezt csináljuk, mert irtó perverz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!