Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért várják el egyes pasik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el egyes pasik, hogy fürdés nélkül bekapjam?

Figyelt kérdés

Csakis úgy vagyok hajlandó szopni,szexelni,ha előtte szépen megmossák a fütyit és nem büdös,ne adj Isten túrós,mert attól azonnal rosszul leszek.Viszont a mostani párom és az exem is hajlamos volt arra,hogy úgy kérjen meg rá,vagy úgy kezdjenek bele,hogy nemis fürödtek.Gusztustalan,elmegy olyankor a kedvem az egésztől,tényleg ilyen ritkák az igényes,normálisan tisztálkodó férfiak?Nálam alap,hogy orál előtt megmosom,de amúgy is napi 2x mosom meg,így ideje sincs bebüdösödni.

Pedig a párom egy jómódú családból származó,diplomás férfi,akiről azt gondolnám,hogy igényes is,mégis sokszor van,hogy büdi a farka(még fürdés után is kicsit,gondolom nem elég alapos),vagy esténként gyakran nem mos fogat,emellett cigizik is,amiről ugyan azt mondta,leszokik miattam,de lassan 2 hónap járás után ez még nem sikerült,és én rosszul vagyok a cigiszagtól,főleg,ha érzem a kezén,száján.Egyébként,ettől eltekintve egy nagyon értelmes ember aki az utolsó fillérjét is rám költené,nagyon szeret,de...

Én vagyok túl tisztaságmániás,vagy jogos lenne,ha azért szakítanék,mert nem tartom elég igényesnek?

20L

2017. febr. 10. 07:37
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
63%

Téged nem az eszedért szoktak szeretni ugye?

Ezen behaltam: "az utolsó fillérjét is rám költené,nagyon szeret" ... Ez tényleg hatalmas mércéje a szeretetnek :-D És akkor még megvannak a kis pitsák sértődve, ha anyagiasnak nevezzük őket.

A pasid meg egy igénytelen dög. Ebből is látszik, hogy a diplomával nem jár intelligencia. Egy intelligens embernek van higiénés kultúrája is. Basszus van, aki nem mos fogat napi kétszer? Főleg dohányzás mellett :-D

2017. febr. 10. 13:00
 32/44 Retkes Jóska válasza:
30%
Mert úgy finom! :3
2017. febr. 10. 13:30
 33/44 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk úgy van, hogy általában fürdök, de ha valamiért mégsem - mert mondjuk sürgős a dolog - akkor is ha lehet megmosom előtte, ennek ellenére a párom bekapja amikor kedve van, ő nem foglalkozik ezzel akár mostam, akár nem.

Talán a párod az átlagnál szagosabb, igénytelenebb kicsit, te meg érzékenyebb vagy erre, nem szerencsés párosítás, főleg ha nem is figyel oda erre.

2017. febr. 10. 13:41
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért büdös neki mert nem fürdik eleget, vagy rosszul mossa meg. Egyértelműen valami bacilus okozza, pl a gomba iszonyat büdös. Nekem is volt/van is még, hiába mostam, úgyis lehetett érezni utána kicsit még ha 2X is átmostam nagyon alaposan jó meleg vízzel...Arról nem beszélve hogy ha eltelt 1-2-3 óra.. Alap dolog nálam hogy naponta 2X zuhizok. Kimutatták hogy bacilusok + gombám is van. Ahogy most már antibiotikummal kezelem lásd egyik napról a másikra semmi szaga. Kúpot is fogok használni.

A kellemetlen szag nem természetes, vizsgáltassa ki magát, ha kikezelik nem lesz erre már panaszod. 18/L

2017. febr. 10. 14:04
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Spontán szexnél jobb,ha nincs orál:D

És akkor nem kell fürdeni sem kifejezetten előtte.

Én pl a csókolózást tartom undorítónak fogmosás nélkül.

2017. febr. 10. 15:19
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy pont neked való a párod. Nem csak a cigizés miatt, hanem az én exemnek nem igazán szerettem nyalni a punciját mert sokszor nem volt jó íze csak ha megmosta közvetlenül előtte pedig rendszeresen járt is nőgyógyászhoz semmi baja nem volt, nem is cigizett se ivott és viszonylag egészségesen élt. A mostani barátnőmnél meg egyszerűen imádom, bármikor kinyalom neki még ha picit büdibb akkor is egyáltalán nincs olyan érzésem mint az exemnél. Finomabb ő nekem vagy nemtudom, jobb a kémia vagy a csillagok állása? Nem érdekel, de vele minden szempontból jobb, odavagyok érte és a p*ncijáért is :) Lehet neked is ilyesmi problémád van, egyszerűen nem neked való. Én olyan ember vagyok akinek nem igazán van testszaga, eddig még mindenki azt mondta, hogy én máshogy izzadok mint az átlag ember, valahogy nem büdös inkább olyan semleges illatú, és ez a farkamra is igaz, az sem volt soha sem büdös még. Van olyan haverom akinek meg én érzem már mellette ülve hogy milyen f**z szaga van :D Érdekes ez, nem akarok hülyeségeket beszélni de lehet veled is ez van meg a pároddal.
2017. febr. 10. 16:03
 37/44 anonim ***** válasza:
94%
Hát ez hatalmas! Azt hittem, ilyen igénytelen férfiak csak a Torrente filmekben fordunak elő. Szerintem most hagyd ott.
2017. febr. 10. 17:09
 38/44 anonim ***** válasza:
39%
Nem értem,pedig a diplomás férfiaknál ez nem szokott előfordulni.ha meg a pénzét is a nőjére költ,pláne az általad emlitet összeget,akkor ne panaszkodj,mert nem éhezel
2017. febr. 12. 00:46
 39/44 anonim ***** válasza:

Ha tényleg olyan gáz, akkor ne mosakodjon (jó, azt is), hanem mnejen el kivizsgáásra.

A páromé sohasem büdös, pláne nem túrós.

2017. febr. 13. 09:18
 40/44 anonim ***** válasza:
89%
jézusomúristenem. akkor jó helyre születtem, jó haverjaim vannak stb, hát már bocs de ennyire igénytelen egyszerűen nem lehet egyetlen fiú se ... és ahhoz h túrós is legyen, ne csak "szagos" ahhoz már nem is egy napos kihagyás kell, hanem több sztem ... de amúgy is jajj nekem, hogy képes már úgy csinálni bármit, de sőt, ha nem is csinálna semmit, akkor se érteném, miért jut eszébe egyáltalán ennyire igénytelennek lenni. hát ......... nemtok megoldást. pasicsere.
2017. febr. 13. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!