Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért várják el egyes pasik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el egyes pasik, hogy fürdés nélkül bekapjam?

Figyelt kérdés

Csakis úgy vagyok hajlandó szopni,szexelni,ha előtte szépen megmossák a fütyit és nem büdös,ne adj Isten túrós,mert attól azonnal rosszul leszek.Viszont a mostani párom és az exem is hajlamos volt arra,hogy úgy kérjen meg rá,vagy úgy kezdjenek bele,hogy nemis fürödtek.Gusztustalan,elmegy olyankor a kedvem az egésztől,tényleg ilyen ritkák az igényes,normálisan tisztálkodó férfiak?Nálam alap,hogy orál előtt megmosom,de amúgy is napi 2x mosom meg,így ideje sincs bebüdösödni.

Pedig a párom egy jómódú családból származó,diplomás férfi,akiről azt gondolnám,hogy igényes is,mégis sokszor van,hogy büdi a farka(még fürdés után is kicsit,gondolom nem elég alapos),vagy esténként gyakran nem mos fogat,emellett cigizik is,amiről ugyan azt mondta,leszokik miattam,de lassan 2 hónap járás után ez még nem sikerült,és én rosszul vagyok a cigiszagtól,főleg,ha érzem a kezén,száján.Egyébként,ettől eltekintve egy nagyon értelmes ember aki az utolsó fillérjét is rám költené,nagyon szeret,de...

Én vagyok túl tisztaságmániás,vagy jogos lenne,ha azért szakítanék,mert nem tartom elég igényesnek?

20L

2017. febr. 10. 07:37
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút elvárható, hogy tiszálkodjon előtte...nálunk fordítva van, ha párom akarja, én önként elmegyek gyorsan és megmosom, pedig szerinte nem is kéne...finoman add a tudtára, hogy ez nem jó így, szánjon már rá 2 percet...
2017. febr. 10. 08:36
 12/44 ceruzabácsi ***** válasza:
33%
,,aki az utolsó fillèrjèt is rám költenè" Ez itt a lènyeg!Gratulálok anyukám! Pfffhejjj!
2017. febr. 10. 08:39
 13/44 János Gilján ***** válasza:
88%

Szerencsére (állítólag) én kimondottan jóízű vagyok, így nekem nem kell rohangásznom mosogatni. Viszont ha kellene, akkor természetesen mennék. Szerintem jogos a felvetésed kérdező, én is háklis vagyok az íz élményekre. A feleségem mellett is egy komoly érv volt, hogy az ő ízét imádom! :)

Már ment el a kedvem lánytól ízproblémák miatt...

2017. febr. 10. 08:55
 14/44 anonim ***** válasza:
92%

Önző az a pasi, de nagyon. Ha már megfordult a fejedben a szakítás gondolata, akkor mihamarább tedd is meg. Nem mos fogat?! Brrrr!

Én is undorodom a cigiszagtól, nálunk majdnem válás lett miatta. A nejem csak a kertben dohányzik, a lakásban nem, de amikor bejön, bűzlik. Szoktam is neki szólni, vagy csak szótlanul fölmegyek a hálóba, ott hagyom. Huszonévek után már nem válok, de minden alkalommal megsértődöm emiatt.

#8 Fordítva ülsz a lovon! Ha orált akarsz, előbb kiszaladsz a mosdóba, és leápolod magad, azután estek egymásnak. Akkor nincs félbehagyás.

2017. febr. 10. 08:55
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
#8 Nem irigyellek, fél perc után lelohad? Hány éves vagy?
2017. febr. 10. 09:10
 16/44 anonim ***** válasza:
95%
Én minden pisi után megtörlöm nedves törlőkendővel a puncimat. Legyen nálad törlőkendő és töröljétek meg vagy csináld gumival. Néha kivitelezhetetlen megmosni minden szex előtt. Nincs mindenütt egy fürdőszoba.
2017. febr. 10. 09:23
 17/44 anonim ***** válasza:
53%
Ez egyértelmű tiszteletlenség. Az olyanok hajlamosabbak az ilyenre, akik nagyon nyeregben érzik magukat csajuknál, mert pl. az anyagilag függ tőlük. Valamilyen szinten még sok olyan férfi is késztetést arra, hogy egyszerűbb csajt kicsit alázzon, akik otthon kulturált férfiként viselkednek az ágyban is.
2017. febr. 10. 09:40
 18/44 anonim ***** válasza:

Jó egészséges lehet a nunid, utolsó, h felborítod a termséezetes ph- t a nedves törlőkendővel! Meg amúgy is az lenne a lényeg, h szárazra töröld, nem az, h nedvesre!

A férfi meg nem a kemikáliák ízére kíváncsi, nem azt akarja lenyalogatni rólatok, mikor orálra kerül a sor. De ti ezt gondoljátok igéányességnek, én pedig azt, h rendesen mosott, de nem vegyszerszagú, illatú a nuni, hanem természetes!

2017. febr. 10. 09:43
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy igénytelenség , de lehet olyan a test szaga hogy rögtön előjön a rossz kellemetlen szag. Ez nyílván genetika, alkati dolog de az étkezéstől is függ meg a dohányzás nagyon sokat ront rajta. Enyém se , a barátnőmé se szagos., inkább kellemes jó illatú. Nekem volt olyan barátnőm aki mindíg tisztálkodott , de mire végeztünk ! olyan rossz szag jött belőle, róla hogy majd lecsavarta a fejem. Nem soká szakítottam vele.
2017. febr. 10. 09:48
 20/44 A kérdező kommentje:
#17 nem tudom ezt honnan vetted, de nem egy "egyszerűbb" buta liba vagyok és nem függök tőle, egyetemre járok, gazdag családból származom, nemis vagyok rászorulva se anyagilag, se sehogy.A barátom nagyon értékel és tisztel,ezt írtam is.Minden nap kijön hozzám vagy eljön értem és megyünk hozzá,már az összeköltözést is tervbe vette,mindig kapok tőle valamit vagy elvisz valahova,tisztelettel van felém stb,szóval elég erősen kifejezi,hogy szeret.A barátai is mondták,hogy nagyon szerelmes belém.Az egyetlen bajom a tisztálkodással,illetve annak valamilyen fokú hiányával van...abban biztos vagyok,hogy nem tiszteletlenségből teszi,szerintem nem tudja,hogy ez így nem oké.
2017. febr. 10. 09:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!