Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nektek ez a csaj?
2017. febr. 8. 22:03
41/67 anonim válasza:
Nem rossz de sajna nagyon hasonlít a nővéremre ezért nem annyira jön be.
42/67 anonim válasza:
szerintem gyönyörű csaj 10/9 nem értem a sok fikázót...
ráadásil ez a szép hosszú barna haja...mmm ráélveznék az biztos :D
43/67 anonim válasza:
"A belinkelt google képeknél megmondanád, hogy melyik smink nélküli? Mert az ÖSSZES képén van rajta smink, csak valahol teljesen ki van kenve, máshol meg kevesebb, természetesebb. De amúgy ezt nagyon bírom, sok férfi tényleg nem képes észrevenni a naturálisabb sminkeknél, hogy akkor sincs smink nélkül a nő? Ezt már annyiszor tapasztaltam..."
De irigy valaki! XD
44/67 anonim válasza:
Már akkor szerelmes voltam belé amikor előszőr megláttam a tvben. 10/12 !:)
45/67 anonim válasza:
10/5
Egyáltalán nem csúnya, de nem is az a "különlegesen szép".
46/67 anonim válasza:
#43: Abszolút nem irigységből írtam, csak már annyiszor tapasztaltam férfiaktól, hogy nem veszik észre, ha valakin enyhébb smink van, és rávágják, hogy nincs is kisminkelve az adott nő.
48/67 anonim válasza:
Le lehet pontozni
De akik 10/3at írtak vagy azt hogy ronda,borzalmas stb
Kíváncsi lennék ti hogy néztek ki! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!