Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nektek ez a csaj?
2017. febr. 8. 22:03
21/67 anonim válasza:
Kólával elmegy. A smink nélküli képein 7/10. Sminkkel 6/10.
22/67 anonim válasza:
#21: "A smink nélküli képein 7/10. Sminkkel 6/10."
A belinkelt google képeknél megmondanád, hogy melyik smink nélküli? Mert az ÖSSZES képén van rajta smink, csak valahol teljesen ki van kenve, máshol meg kevesebb, természetesebb. De amúgy ezt nagyon bírom, sok férfi tényleg nem képes észrevenni a naturálisabb sminkeknél, hogy akkor sincs smink nélkül a nő? Ezt már annyiszor tapasztaltam...
Elnézést az offért, a kérdésre is válaszolok azért: bár nő vagyok, de szerintem nem csúnya lány. Vannak róla előnytelen képek, de sok fotón nagyon csinos, szép. Itt például szerintem szép, természetesebb: [link]
És ezen is aranyos: [link]
24/67 János Gilján válasza:
10/8 a képek alapján. Megnézném élőben is.
29/67 anonim válasza:
Átlagos a jobb kategóriából.
6/10 - piával dugható (van aki sokkal)
7/10 - nélküle is
Ő egy 8-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!