Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a legperverzebb fantáziád?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legperverzebb fantáziád? Szerinted valóra fog válni valamikor?

Figyelt kérdés
2017. febr. 8. 21:55
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
71%

Szenvedélyesen szeretkezni egy ötvenéves gimnáziumi tanárommal. Nagyon izgat hogy milyen lehet a cigiízű csókja. Néha álmomban szeretkezünk. Jaj. Mindig nedvesen ébredek.

És elég jóban vagyunk, sokat beszélgetünk, ismerem valamennyire, kizártnak tartom hogy valaha odáig süllyedne hogy egy diákjával/volt diákjával kezd. Tehát nem fog valóra válni.

18/l

2017. febr. 12. 21:07
 22/34 anonim ***** válasza:
68%
Szeretnék egy olyan (nagykorú) lánnyal szeretkezni, akinek nagyon kicsi, vagy egyáltalán nincs melle. Kielégíteni, eljuttatni a csúcsra, majd ráélvezni a kis cicijére.
2017. febr. 13. 00:27
 23/34 anonim ***** válasza:
77%
Szeretném,ha két pasi döngetne órákon át. Az egyik a számat,a másik hátulról. Közben négy kéz gyürkészne. Remélem,ha egyszer megkérem a páromat nem zárkózik el.
2017. febr. 13. 09:44
 24/34 anonim ***** válasza:

Nekem az az álmom, hogy nagyon perverz barátnőm legyen aki egyszerre tündér és egy rbanc az ágyban.. imádjon mélytorkozni ,aki minimum napi 1-2x kéri.. :D .. mert nekem simán menne de sokaknak ez már nagyon sok. Énis bevállalós vagyok de nem igazán találom a "másik felem" ilyen téren.. :/ ja és persze ne fizetős legyen haha

Plusz persze olyan extrém helyek amiket még nem sikerült kipróbálom.. nyilvános helyek.. szex idegen nővel.. stb :)

Egyenlőre csak álom :D 24F

2017. febr. 19. 20:42
 25/34 anonim ***** válasza:
Egy karatés nő megengedje, hogy egy gyakorlás után büntetésből a lábával foglalkozhassak (lábfétis).
2017. febr. 19. 21:13
 26/34 anonim ***** válasza:
49%
Szexelni női börtönben a rabokkal, egy szex Csernobilban, dúgni egy milfel.
2017. febr. 19. 21:55
 27/34 anonim ***** válasza:
50%

Sajna több ilyen perverz fntáziám is lenne...

Pl;két fiatal lánnyal vad orgia..stb ;)

F

2017. febr. 20. 12:17
 28/34 anonim ***** válasza:
31%
Anyatej...
2017. febr. 26. 21:24
 29/34 anonim ***** válasza:
35%
Két legszebb expasimmal hàrmasban.utàna csak az egyikkel,a màsik meg nézné.
2017. febr. 26. 21:25
 30/34 anonim ***** válasza:
70%

Nekem totál nincs szinkronban a vágyam és az erkölcsi felfogásom.

Sokat álmodom, hogy 8-10 pasi folyamatosan dug, és én folyamatosan élvezek.

Ugyanakkor igen vallásos vagyok, ráadásul szégyenlős is!

Viszont nagyon akarnok is vagyok; ha egyszer rávenném magam és elhatároznám, akkor biztos meg is tenném - aztán gyónnék egy napig. (nem kérek jelentkezőket)

2017. febr. 26. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!