Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legperverzebb fantáziád? Szerinted valóra fog válni valamikor?
Szenvedélyesen szeretkezni egy ötvenéves gimnáziumi tanárommal. Nagyon izgat hogy milyen lehet a cigiízű csókja. Néha álmomban szeretkezünk. Jaj. Mindig nedvesen ébredek.
És elég jóban vagyunk, sokat beszélgetünk, ismerem valamennyire, kizártnak tartom hogy valaha odáig süllyedne hogy egy diákjával/volt diákjával kezd. Tehát nem fog valóra válni.
18/l
Nekem az az álmom, hogy nagyon perverz barátnőm legyen aki egyszerre tündér és egy rbanc az ágyban.. imádjon mélytorkozni ,aki minimum napi 1-2x kéri.. :D .. mert nekem simán menne de sokaknak ez már nagyon sok. Énis bevállalós vagyok de nem igazán találom a "másik felem" ilyen téren.. :/ ja és persze ne fizetős legyen haha
Plusz persze olyan extrém helyek amiket még nem sikerült kipróbálom.. nyilvános helyek.. szex idegen nővel.. stb :)
Egyenlőre csak álom :D 24F
Sajna több ilyen perverz fntáziám is lenne...
Pl;két fiatal lánnyal vad orgia..stb ;)
F
Nekem totál nincs szinkronban a vágyam és az erkölcsi felfogásom.
Sokat álmodom, hogy 8-10 pasi folyamatosan dug, és én folyamatosan élvezek.
Ugyanakkor igen vallásos vagyok, ráadásul szégyenlős is!
Viszont nagyon akarnok is vagyok; ha egyszer rávenném magam és elhatároznám, akkor biztos meg is tenném - aztán gyónnék egy napig. (nem kérek jelentkezőket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!