Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti megcsókoljátok a barátnőtöket miután ő orálisan kielégített?
O siman lesmaciz utana. En a sajatomtol undorodok. De igazabol ugy elfaradok h csak amulok.
22L
Ha nyalom a barátnomet, o nem szereti ha utána megcsokolom, még egy kis puszit se akar, undorodik a saját izétol. Így hát nem is eroltetem. Nekem viszont semmi bajom, ha szopás (akár szájbaélvezés után is) megcsókol. Néha érzem az ízem, de nem zavar. Simán megcsókolom. Sot, utána o soha nem akar megcsokolni, ne hogy kellemetlen legyen nekem, de én mindig odahuzom és megcsokolom. Az a legkevesebb, hogy utána megcsokolom és mutatok neki némi érzelmet, hisz megérdemli, nem de? Szóval igen.
25/F
Gondolatban talán nem a legkellemesebb, de amikor megtörténik, olyan "forró" érzés, ami eléggé bejövős :D
Szóval igen, miért ne? Nem undorodom magamtól sem.
20/f
Persze. Simán lesmárolom utána. Minden kifogás nélkül.
21/F
Engem is mindig megcsókol utána a barátom :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!