Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, gumi nélküli szeretkezés után ez hogyan alakul?
Voltam több lánnyal már, de mindig csak szigorúan gumival és lehet tablettázni fog a barátnőm és kíváncsi vagyok miként alakulna a következő?
Azt szeretném kérdezni, hogy miután egy pasi elmegy bennetek, utána a sperma nagy részével mi lesz? Kifolyik rövid idő alatt, vagy következő menstruációval ürül ki, vagy ez hogyan történik?
7-es irta meg a lenyeget az utolso soraiban!
Sajnos sok no van akit csak szexualis rabszolganak tart a parja! Persze akit csak lehet!
Miert termeszetes egyreszt, hogy a no szennyezze a testet hormonalis keszitmenyekkel csak hogy a kedves urnak nagyobb legyen az elvezet?
Ezt miert a noktol varjak el es ok miert tesznek ennek eleget mikor mar van ferfi "fogamzasgatlo" csak persze nem ez a helyes megnevezese, es ezt miert nem a ferfiak iratjak fel az urologussal es szennyezik ok is magukat ha mar olyan jo gumi nelkul??
A masik pedig a tisztulas. Folyik orakig az a szegeny no minthogy egy gumit felvenne az urasag es nincs ezzel sem gond...
Mar akinel! Utolso.
A paromnal ez elenyeszo, a pasie az O eseteben mar zavaro lenne.
13: Nem tudom. Az ejakulátum bővel elfér a spermazsákban, ami nagyon nagyon pici mennyiség, egy fél mokkáskanálnyi.
Ennek a sokszorosa váladék ürül a hüvelyből még minden pisilés közben is, tehát ha nem pisil az ember, akkor simán megtartja a hüvelyben a záróizom ezt a mennyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!