Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a legtöbb szex, egy nap alatt?
A legtöbb, kb. 5- ször álltunk neki...nekem ennyi orgazmusom volt( végén már meleg levegő), a csajomnak kb.10...
A korunk akkor 25/f és 24/nő volt...kb 5 órát szexeltünk az nap, megszakításokkal és megittunk két üveg pezsgőt is...
7 menet volt asszem 1 vagy 2 volt orális a többi rendes szex (ő 7szer ment el én 1szer)
mi is egy szexmaraton keretein belül hoztuk össze
én 20 ő 27 volt akkor. 2 éve voltunk együtt
Mi annak idején egy egész napos szexmaratont tartottunk kisebb-nagyobb technikai szünetekkep. 4-7 menetet tutira meg volt.
20 és 18 évesek voltunk
Fél évig távkapcsolatban éltünk, mivel a sport miatt neki külföldön kellett lennie. Meglátogatni nem tudtam, így amikor hazajött, lefutotta a kötelező családi látogatásokat, majd elmentünk pár napra "pihenni", persze nem csak szex volt, de első nap tuti volt 4 menet. Ami nekem már sok volt. Én 20 voltam, ő 23. 3 éve voltunk együtt.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!