Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mikor volt az első orális élménye?
Figyelt kérdés
2017. febr. 6. 22:45
11/38 anonim válasza:
16 évesen az első barátommal.
22L
12/38 anonim válasza:
Biztos nagyon gáz vagyok meg nem vok rá büszke de engem már kinyaltak 13 éves koromba... :/
13/38 anonim válasza:
16 évesen nagyon kívántam az akkori barátom, lefeküdni még nem akartam vele, így megkértem, hogy had élvezzem őt orálisan, nagyon élveztem és azóta is nagyon szeretem csinálni.
Én "csak" 17 évesen kaptam, de nem nagyon szerettem (azóta sem), jobb szeretek én adni és jobban is izgat.
14/38 anonim válasza:
16 évesen csináltam először meg szex is akkor volt először, kapni meg 17 évesen kaptam. 17F
16/38 anonim válasza:
#9! Ha nem kellemetlen neked!!!!! akkor elmondanád, hogy ez meghatározza-e a jelenlegi szexuális életedet és hogyan? (Természetesen priviben is irhatod!)
17/38 anonim válasza:
17 voltam. Adtam és kaptam is.aztán még egyszer össze akadtunk akkor csak én szopattammeg.
31/f
19/38 anonim válasza:
13 évesen apu barátja nálunk aludt. 28/N
20/38 anonim válasza:
Utolsó:
Ez komoly? És erőszakoskodott? Vagy mégis hogyan?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!