Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14cm hosszú és 4,5cm vastag pénisz az milyen? Kicsi vagy átlagos? Ez elég a legtöbb nőnek anélkül, hogy nagyobbat akarna?
Figyelt kérdés
2017. febr. 6. 21:43
12/22 anonim válasza:
ez mikropénisz
szánalmasan kicsi
13/22 anonim válasza:
Szerintem ne hallgass a sok lekicsinlő kommentre, az átlag magyarországon 14-16 cm, egy nő hüvelye 9-10 cm. Vastagsága kielégítő, szóval minden rendben, csak tőled függ hogy tudod e használni.
15/22 anonim válasza:
A nők mindig nagyobbat akarnak, mint ami van :-P
16/22 anonim válasza:
Kb 14-16 cm atlag.
Emiatt nem lesz bajod.
Volt csaj aki 16ra azt mondta nekem h kicsi (de lehet h merges volt, mer amikor baratsag extrakkal kapcsolatra tertunk at, akkor jegyezte meg...)
Miutan szetmentunk kb egy evvel kesobb mondta h atlagos.. Benne van a pakliban h a kb 2 korabbi pasijanak nagy volt es megszokta... Aztan utanam rajott h az atlag az joval kisebb.
Am egy 13 cm-sep mar siman lehet prgazmust okozni :)
17/22 anonim válasza:
Remelem hasznos volt amit irtam.. Tanulsagos. A lenyeg h hasznalni kell tudni. Es ez kozhely, de igy van.
18/22 anonim válasza:
18 cm kb az átlag. A 14-6 ot a kisfarkuaknak találták ki megnyugtatás gyanánt.
20/22 szamo77db válasza:
Szerintem teljesen rendben van! Ne engedd, hogy bolondot csináljanak itt belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!