Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ilyen testről mi a vélemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen testről mi a véleményetek? (kép lent) fiúk ne.

Figyelt kérdés
[link]

2017. febr. 6. 15:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A vállak kissé keskenyek,de nagyon tetszenek az eres karok.Bár nekem ez már kissé túl izmos,azért elfogadnám,no!
2017. febr. 6. 16:27
 12/20 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik!
2017. febr. 6. 16:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez már nekem túl sok.
2017. febr. 6. 17:35
 14/20 anonim ***** válasza:
nagyon szép a tested, látszik hogy sokat dolgozol rajta!
2017. febr. 6. 23:08
 15/20 János Gilján ***** válasza:
100%

Tudom, hogy írtad, hogy faszik ne írjanak, de egy igazi rendbontó rebellis vagyok remélem nem gond. :)

Nagyon jó szálkás vagy, az egyetlen dolog, amit hibának látok, hogy a vállad lehetne szélesebb kicsit. Csak így tovább, a legfontosabb, hogy őrizd meg sokáig az egészséges és erőteljes testalkatot és életmódodat! Én 36 évesen így nézek ki, teljesen meg vagyok vele elégedve és a feleségem is: [link]

2017. febr. 7. 11:23
 16/20 anonim ***** válasza:
A széles váll genetika, azon nem lehet változtatni, de lehet rosszul tudom, na mindegy, mindkettő már túl van a pláza tigris kategórián.
2017. febr. 8. 11:15
 17/20 János Gilján ***** válasza:

A vállcsontod nem fog kijjebb kerülni attól még, hogy vállra edzel, ez tény. Viszont izmot lehet rá építeni és az szépen kikerekíti az összképet. Én sem szeretem a felfújt izomzatot, de egy szép szálkás erőteljes testalkat szerintem egy ésszerű cél lehet bármelyik férfinek, akinek fontos az egészsége.

Ez a videó engem ábrázol, tavaly forgattuk, az idei még csak most készül:

https://www.youtube.com/watch?v=CBMHx_T_NW0

2017. febr. 8. 11:26
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

#17-es

A feleséged egy nagyon szerencsés nő lehet...

2017. febr. 8. 11:32
 19/20 János Gilján ***** válasza:
100%

Ezt ő is így gondolja, de ebben nem a testfelépítésemé a kulcsszerep, az csak egy fűszer. A titok abban van, hogy minden nap keményen dolgozunk a kapcsolatunkért és azért, hogy a szerelem sose szünjön meg közöttünk. Már 10 éve vagyunk együtt és még most is virágzik a kapcsolatunk. :D

Életem egyik célja, hogy másoknak is utat tudjak mutatni, ezért írtam egy könyvet amiben összefoglalom a nézeteimet és párkapcsolati tanácsadással is foglalkozom. :) De ebben a topikban nem én vagyok a téma, a lényeg, hogy a kérdezőnek is nagyon jó alakja van, méltán lehet büszke rá.

2017. febr. 8. 11:44
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
17 Így videó alapján visszavonom a célzásomat, meg is lepett, az összkép nagyon pozitív.
2017. febr. 8. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!