Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy a legjobb barátom lefeküdjön velem?
Figyelt kérdés
Règota jobba vagyunk màr ès nagyon tetszik nekem viszont èn neki nem...ès ő mindig màs lànyokrol beszèl...de èn kivànom...h èrjem el h lefeküdjön velem? Kèrem csak az irjon aki tènyleg segiteni akar...2017. febr. 5. 22:42
12/18 anonim válasza:
Egy puncivillantásnak csak egy meleg tud ellenállni ;-)
13/18 anonim válasza:
Vannak trükkök praktikák amivel bárki figyelmét fel lehet kelteni.
14/18 anonim válasza:
Mi a helyzet? Van változás ennyi tanács után?
15/18 A kérdező kommentje:
Nincs vàltozàs...sőt mèg rosszabb lett a helyzet mivel nagyon megtetszett neki egy làny aki nagyon jo baràtnőm :(
2017. febr. 12. 00:28
16/18 anonim válasza:
Ettől még mindig nem biztos, hogy nem feküdne le veled...
17/18 anonim válasza:
Szegény sír,hogy nem dugják meg 😊
Te mekkora egy pitsa lehetsz,hihetetlen..
18/18 anonim válasza:
Lehet hogy pont azert nem dug meg mert értékeli a baratsagotokat. Lehet ha megdugna nem nezne annyiba mint most.
Nekem is van ilyen haverom aki beszél mas csajokrol hogy milyen jol néznek ki, de nekem is mondta mar. Es nem azert nem dug meg mert nem akarna hanem mas miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!