Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ujjazam meg a baratnomet, hogyan a legjobb?
Ha a korát se mered elárulni, akkor inkább hagyd. Én kb. 11-12 éves koromtól kezdve már maszturbáltam, szóval inkább előbb ismerje meg a saját testét a barátnőd, legyen tisztába, meg te is az alapvető dolgokkal, mert ha még azt sem tudod, hogy milyen előjátékot vonultass fel, akkor te is baromi tapasztalatlan vagy!
Egyébként natúrba megujjazni egyáltalán nem jó, előtte orálisan vagy kézzel a csiklóját ingerelni, közben nyálazni, az ujjadat is, hogy síkos legyen és majd akkor sokkal könnyebb dolgod lesz.
De én inkább azt mondom, hogy a szexhez nem elég az, hogy beindultak a hormonok, vagyis nektek még nem kéne együtt lennetek!
Nem, nem vagyok okos, csak tapasztalt, veled ellentétben!
Mert ha te annyira tapasztalt és jó lennél, akkor fel sem tetted volna ezt a kérdést. Mert akkor tudnád, hogy mit hogy csinálj.
Amúgy leírtam, hogy mit hogy csinálj.
De ha már a korát sem mered leírni, akkor azért el kéne gondolkozni.
Mert ha egy 15-16 éves lányról beszélünk, annak miért nem írhatnád le a korát? De nyilván még ettől is fiatalabb, szóval innentől fogva nem én vagyok az okos, csak mondom, tapasztaltabb. Jóval, mint te!
Meg aztán te sem lehetsz több 18-nál, szóval ahelyett, hogy valakit leokoskázod, meg kiosztod, inkább talán el kéne gondolkozni azon, amit leírt!
Tehát gyakorlatilag tök tapasztalatlanok vagytok mindketten.
És nem személyeskedtem, csak leírtam, hogy miben látom a hibát. Mert a kérdésedből totál az jött le, hogy semmi tapasztalatod nincs, és azt sem tudod, hogy hogy állj neki. De a lány még gyakorlatilag azt sem tudja, hogy magának hogy okozzon örömet, akkor meg még nehezebb dolgod lesz, ezért írtam le, hogy mit hogyan csinálj.
De tudod, szokták mondani, akinek nem inge ne vegye magára.:)
És a barátnőd se legyen olyan türelmetlen, előbb tapasztaljátok ki egymást, sőt, előbb saját magát, aztán akarjon szexelni. Ne fordítva! És ez nem bántás, csak egy jó tanács!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!