Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pózt miért szeretitek? Melyik a kedvenc?
Nincs olyan póz, amiben ne élvezném a párom, vagy ne tudnám elérni az orgazmust, de lássunk néhányat...
A kutya és a fordított lovagló pózt, azért szeretem, mert ebben vadabbak lehetünk, mélyen is érzem a párom, izgató helyzet számomra és a párom számára is, imádja a hátsómat, így tökéletesen rá lát és tudom, hogy milyen mozdulatokkal tudom igazán feltüzelni (Reggelente előnyösebb pozitúrák :) )...
A sima lovagló pózban azt szeretem, hogy én irányíthatok, megválaszthatom a szöget és a mélységet, látom a párom arcát, hozzáfér a melleimhez és kényelmes és ebben érzem magam a legszexibbnek.
A misszionárius és a nyakba tett lábbakkal történő szeretkezéseket azért szeretem, mert nagyon közel érzem a párom, mélyen a szemébe tudok nézni simogathatjuk egymást a fülébe súghatom, hogy mennyire élvezem vele a szexet, mennyire kívánom őt és mennyire izgat. Nagyon egymásra tudunk hangolódni, nagyon bensőséges és finom érzést ad... és a romantikus estéken, a hosszú-hosszú szeretkezéseket, imádom ebben átélni.
A 69-et nagyon szeretem előjátékként, vagy, ha csak kényeztetni szeretnénk egymást...
Sorolhatnám még hosszú ideig, de szerintem pár szó elég...
Ki ne szeretné a szexet, bármilyen pózban, ha olyan emberrel teszi, akit szeret és élvezik, egymás vágyainak kielégítését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!