Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz, ha 47 éves pasiként a 60 feletti csajok is bejönnek?
Figyelt kérdés
A haverjaim azt mondják. hogy Szerintük ez elég ritka vonzalom.. De nem tehetek róla. hogy Ennyi Szuper 60 vagy feletti csaj van Veszprémben és környékén..😊2017. febr. 5. 12:40
11/15 anonim válasza:
Nem is rad gondoltam te kis butus:) en 25 vagyok a barátom 30 úgyhogy a magam nevében nem tudok beszélni ;) de látom nem értetted amit írtam, inkább meg se szólaltal volna
13/15 anonim válasza:
60-as kiscsajokkal nem érdemes vesződni.A jàrókeretes 90 évesek,na azok a tuti csajok!Meghajtom Àm őket!
14/15 anonim válasza:
Ja, jól van szarkazmussal írtad,bocsi.Viszont a válazból nem derült ki,hogy szarkazmusnak szántad,azt hittem valami pedofil 60-as ürge vagy,úgyhogy nem vagyok butuska.
15/15 anonim válasza:
Vannak jó kinéző 60-asok! Én megértelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!