Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek az ilyen laposabb csajok bejönnek?
2017. jan. 20. 19:56
1/32 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok.
Leginkább a 3. kép rózsaszín bikinis csaj alakjára hasonlítok.
Sokszor mondják, hogy lapos vagyok mint egy deszka...:(
2/32 anonim válasza:
Nagyon, szinte minden vékony csaj bejön. 25f
3/32 anonim válasza:
Nekem a szép arc fontosabb mint a mellméret, úgyhogy ha szép az arca, meg jó az összkép akkor igen.
25F
4/32 anonim válasza:
Hat, nekem a nok jobban tetszenek.
5/32 anonim válasza:
1
Viccelsz? Az nagyon nyami, ha az arcod csak átlagos még úgyis bomba lehetsz.
6/32 anonim válasza:
Nem a testalkaton fog múlni, hogy valaki bejön-e. :)
7/32 anonim válasza:
Igen, bejönnek. A 3. képen rózsaszín bikinis csajnak tökéletes alakja van :)
De ahogy írták, egy bájos arc vagy kedves mosoly, meg jó kisugárzás sokat jelent.
8/32 anonim válasza:
Teljesen szép nők, de nekem az alacsonyak jönnek be. Ha mondjuk 165 centisek, akkor tökéletes, 175 felett már nem tetszenek, de 178 vagyok, szóval ez szerintem kölcsönös.
9/32 anonim válasza:
Nekem kifejezetten ez az esetem, egy aranyos arccal.
10/32 anonim válasza:
Az én figyelmem ez kifejezetten jobban felszokta kelteni. Bejön na.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!