Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek az ilyen laposabb csajok bejönnek?
2017. jan. 20. 19:56
11/32 anonim válasza:
Nos, én nem szeretem, ha a lába pálcika. Legyen széles csípő, kicsit vastagabb combja, kicsi melle. Ennyi a kikötésem. OFC kövér ne legyék. Nem baj, ha karcsú egyáltalán.
12/32 anonim válasza:
Nincs semmi baj ezekkel a nőkkel, te kis pacalarcú. Én még jobban is imádom a laposabbakat. Viszont a fenék legyen ott a szeren meg a lábak. Az fontos.
13/32 anonim válasza:
Igen, kis mell, vékony lábak, formás kis segg, baba arc, vékony karok, alacsony testalkat. 45-50kg maximum.
26/F
14/32 anonim válasza:
Ne haragudjatok de szerintem teljesen visszataszító. Konkrétan át lehet rajtuk világítani.
16/32 anonim válasza:
én ilyen vagyok, hozzá viszonylag sportos/vékony alkattal, és átlagosa szép arccal. szerintem nem túl extra a külsőm, bár szeretek sminkelni/csinosan öltözködni, ez biztosan dob rajtam. de a lényeg az, hogy tetszeni szoktam a férfiaknak, főleg, mióta van önbizalmam. nekem nőként tetszenek a képen lévő lányok :) biztosan van olyan, akinek a kifejezetten nagy mellek tetszenek, őket sem ítélem el, mindenkinek más tetszik.
18/32 anonim válasza:
20/32 anonim válasza:
Mivel baromi szép csajokat kímélték így mindenkinek tetszenek. Érdekesebb lenne a kérdés átlagos lányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!