Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bimbóudvar?
szerintem nem ocsmány, de itt a legtöbbet a te hozzáállásod ronthat a képen :S
ha pl szégyenlős vagy az inkább lelombozó lenne, mármint ha sokáig nem tudnál emiatt feloldódni...
szerinted mindenkinek 10/10-es teste van? mindenkinek vannak hibái és jó esetben nem csak a tested miatt van veled a másik :)
23F
A lányoknak mellforma problémájuk van, a fiúk meg a péniszük miatt aggódnak folyamatosan. Túl kellene már ezen lépni.
Dehogy ocsmány. Ne félj a párod előtt levetkőzni. Ha szeret, így fog szeretni. A fiúk is tisztában vannak azzal, hogy a szexfilmek szereplői válogatott, feljavított színésznők.
Ne aggódj,a párod imádni fog veled "játszani"
Nem ocsmány,nyugi!!!
Az exemnek is ilyen volt. Imadtam!
Ha a pasi problémazik cseréld le! A pasit.
Ne te ess kétségbe!
Én nem szeretem, meg a többség is így van vele, de azért nagy valószínűséggel nem utasítanálak vissza (meg más se), ha úgy jönne össze a dolog.
Én se vagyok tökéletes, így tőled se várhatom el, hogy tökéletes legyél.
Hidd el nekem, olyannal soha nem fogsz találkozni, akinek kizárólag emiatt ne felelnél meg. Ez a parizelmell csak egy rossz pont a sok jó és rossz pont között, a végeredmény a fontos.
Nem beszélve azokról, akiknél ez egy jó pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!