Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 év körüli férfi érintetlenül az béna/lúzer?
Figyelj, én pár éve sajnáltam, hogy egyetemre jártam és lediplomáztam, mert nem lettem tőle előbbre. Arra gondoltam, valami fizikai munka mellett hobbiként foglalkozhatnék azzal, amit egyetemen végeztem. De utána megtaláltam egy jó módját annak, hogyan tudok nagy hasznot húzni magamnak, hogy egyetemen tanultam azt, ami érdekel, és végül nem bántam meg. Fizikai munkás vagy nem, mindegy, azt csináld, ami érdekel. Ha annyira érdekel, mélyedj el benne, doktorálj, ha pedig a fizikai munka felüdít, csináld azt! Hogy ki mit gondol, az az ő dolga.
Egyébként, a lány barátaid szerint én is lúzer lennék, de kicsit más az én életfelfogásom, mint az övék, és egyébként vannak olyan dolgaim, amikért ők irigyelnének engem. Na, ennyit a lúzerségről.
Fejleszd magas szintre azt, ami a hobbid és nyerj rajta sokat, utána mondják majd a nagyokosok, hogy lúzer vagy.
20 centi, lol. :'D
Ezen pár mondatod után, azt javasolnám:
1. Nőj fel!
2. Adj le pár kilót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!