Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Este ha van kedved a pároddal, mikor szexeltek van "kedve c" időpontotok és kb mennyi időt szántok egymásra?
Egy óra kevés. Van csókolózás, símogatás, kölcsönös vetkőztetés (beismerem, hogy én már csak a melltartó kapcsát nyitom, a többit hagyom, mert a barátnőm addigra beindul, és ledobálja a többit, meg amúgy rohadt lusta vagyok), azután van egy kis orál, amit kapok, és egy nagy orál, amit adok, utána remegés, pihegés, sóhajtozás, azután lassú behatolás misszionáriusban, hagyományos közösülés amíg bírom, aztán oldalról "kifli", de az már tényleg csak egy-két percig tart, mert ahogyan a combjai egymáson nyugszanak, a puncija összeszorul, ráadásul le szokott nyúlni a zacskómhoz, és alul cirógatja, amitől felrobbanok. Ha akkor rögtön nem alszom el (amire roppantmód vágyom, de általában nem hagyja), akkor szoktunk kicsit enni-inni, és félóra múlva megkérdezi, hogy megpróbálhatja-e fölállítani a farkamat. Kicsit szoktam tiltakozni, de csak a látszat kedvéért, és akkor kapok 10-15 perc szopást. A második menetem szinte akármilyen hosszú lehet, mert már nem vagyok fiatal, és gyakran csak úgy tudok elélvezni, ha ő van fölül, és a mellei az én mellkasomra érnek, vagy - a tutiság: a két mellbimbóját összeérintem, és egyszerre szopogatom.
Azután zuhanyozás, és vége. Na ezt persze nem csináljuk sűrűn, de azért rendszeresen.
Attól függ. Ha kívánjuk egymást, nincs fél óra sem mindennel együtt, de az akkor gyors és "kemény" menet, nem romantikázunk.
Kedvenc ip. nincs, mikor hogy alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!