Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki van még rajtam kívül úgy, akiket nagyon felizgatnak a "kétkezi munkás férfiak"?
A kérdésben, teljesen pozitív értelemben használom a kétkezi munkás kifejezést.
Olyan erős, férfias szakmákban dolgozó férfiakra gondolok, akik kovácsok, asztalosok, ácsok vagy egyéb, hasonló munkakörben dolgoznak.
Szerintem, sokkal izgalmasabbak és izgatóbbak, mint egy mérnök vagy egyéb munkakörben dolgozó férfi.
(Félreértés ne essék, senkit nem szeretnék gúnyolni.)
Egyszerűen felizgat egy erős asztalos vagy kovács látványa, ahogy dolgozik.
Nagyon egyedül vagyok ezzel?
Mondjuk ez így elképzelhetetlen. Festi a srác a lakásomat..megfelelő magasságban áll a létrán...bocsika kiszolgálhatnám magamat es elkapom a farkát?
Na ebből nem lesz komoly kapcsolat az tuti.
Én, komoly kapcsoltban is el tudnám képzelni az életem pl. egy asztalossal, nem értem én ezt az előítéletet (volt is, más miatt mentünk szét, most is van)...
Miért csak 10 percre lenne jó? Egy életet is boldogan le lehetne élni egy, hasonló munkakörben dolgozó férfivel...
Nem értem én, ezeket a munkakörökön és anyagiakon aggodalmaskodó embereket....
Közel sem ez az alapja, egy jó párkapcsolatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!