Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is van úgy, hogy megláttok egy lányt akinek jó a feneke vagy melle és felizgultok rá?
Igaz, nőként írok, ha nem baj...
Tavaly a szüleimnek karácsonyra meglepetésként, új nappali szekrényt csináltattunk az öcsémmel. Mivel meglepetésnek szántuk, így szabit vettem ki és hétköznap hazasurrantam a szüleinkhez, mivel már különélek tőlük és én vetettem le a méreteket egy asztalossal (természetesen alap elképzelésük volt, a szülőknek, így tudtuk, hogy mit szeretnének).
Nem tagadom, idős bácsikára számítottam. Amikor kimentem kaput nyitni, nem hittem a szememnek. Egy eszméletlenül jóképű, férfias szinte egy élő "viking" állt a kapuban.
Hosszú haj, szakáll, hihetetlenül izmos karok, ujjatlan póló, munkás nadrág és szexi mosoly, gyönyörű zöld szemekkel.
Alig tudtam megszólalni...
Amíg a mérteket levette és hajlongott előttem, csak a hátsófelére és az izmos karjait tudtam csak koncentrálni, csoda, hogy el tudtam mondani, hogy mit is szeretnénk, hihetetlen férfias volt és erős és a hangja... ha nem lett volna karikagyűrű az ujján, esküszöm, ott helyben letámadtam volna.
Többet nem is mertem vele találkozni, mert nő létemre nem bírtam volna magammal és a következő alkalommal letámadtam volna. :(
Szóval, nem csak a pasikkal esik meg, hogy megkívánnak valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!