Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Shakirát 40 évesen is minden egészséges férfi addig dugná amíg mozog. Egy ismerősöm azt mondta, hogy neki nem tetszik, nem dugna vele. Ő meleg?
Van akinek tetszik, van akinek nem.
Az ízlések különböznek.
Van egy haverom. A barátnői nekem nem jönnek be. Sem arcra, sem alkatra. Neki meg azok a csajok akik nekem tetszenek. Különböző az ízlésünk.
Van ilyen.
Shakira meg azért is tud ilyen jól kinézni, mert neki az a fő feladata, hogy szép legyen. A munkája része, hogy a külsejére is áldozzon időt. Napi 8 vagy akár 0 óra munka és háztartás mellett nem minden nőnek marad ideje még edzőteremben alakot formálni/karban tartani, és fodrászhoz kozmetikushoz sem feltétlenül annyit tud járni, mint szeretne. Viszont mivel ő részben a külsejéből is él a hangja mellett ezért neki erre is kell fordítania időt, de tud is. Ez a munkája.
És mielőtt megkapom, hogy irigykedő anyuka vagyok akinek a férje biztos félrekúrogat, mert elhanyagoltam magam jelzem 35 éves férfi vagyok. :)
Shakira egyébként nekem bejön, de nem nézem b..inak azt akinek nem.
Ja, és a fent felsoroltak mellett, még a szerencsés gének is bejátszanak. Ő smink nélkül is jól néz ki és letagadhat már most vagy 15 évet. Van ilyen.
Kedves kérdező, nem vagyok irigy nő és ne haragudj, hogy le mertem írni, hogy nekem nem különösebben tetszik.
Egyébként itt van pár kép smink nélkül, csak hogy mindenki megértse végre, hogy sminkben, retusált képeken mindenki sokkal jobban néz ki és nem az ilyen képekből kellene kiindulni:
Szerintem az is túlzás, hogy letagadhat 15 évet, mivel most 39 éves és nem néz ki fiatalabbnak ezeken a képeken.
Alig van smink nélkül különbség.
És gondolj bele ezek élete egyik legelőnytelenebb képei.
Minden sztárról taláni ilyet, még akire te húzogatod, arról is.
köszi hogy emlékeztettél rá milyen jó kis csaj ez.
Addig fürészelnéma kis popoját míg lemegy a nap:D
nagyon jó csaj.
15-ös azt te sem gondolod komolyan hogy az első két képen ő van, amit linkeltél.
OMG
hogy lehetsz ilyen hülye? Shakira sztem pl. undorítóan néz ki.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!