Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik szüzek, viszont...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik szüzek, viszont szépek, miért nem veszítettétek még el?

Figyelt kérdés
Mi tart vissza titeket? Nehéz az ismerkedés? Nincs kivel? Kort is írjatok!

2017. febr. 2. 18:45
1 2
 11/15 anonim válasza:
84%
Van erkölcsi tartásuk talán?
2017. febr. 23. 10:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Sok különböző ok miatt. Sokáig nem ismerkedtem, mert depressziós voltam, önbizalom hiányos, el se jártam sehova. Miután ebből kimásztam elég sok sráccal megismerkedtem, de valahogy mindig még mielőtt egyáltalán egy kapcsolat kialakult volna visszatáncoltam. Egyik se jött be igazán. Összességében azért nem feküdtem még le senkivel, mert még sosem voltam komoly kapcsolatban. Futókalandra meg nem vágyom, képtelen is lennék, félidegenekkel nem tudom magam ennyire elengedni, alkohol ide vagy oda.
2017. febr. 23. 18:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Sok olyan ember volt, hogy pár randi alatt kiderültek/leíródtak a dolgok...

Egy randi alatt, aki ismeri a jellemdiagnosztikát, s kérdezgeted a másikat pl kedvelt/kedvenc színekről az is sokat elárul az emberről. Az meg egyenesen undorító, amikor megjátszott a hobbijaim iránti érdeklődés s csak bólogat.

Pl jelenleg évek óta együtt vagyok párommal, de ő mai napig szereti lesni is a hobbijaim eredményeit s hogyan készül stb. Ha pedig véleményt kérek őszintén kimondja ha pozitív ha negatív.

A perverz dolgokat nézve: Randin ne állandóan szexuális dolgokról legyen szó, de az is gáz ha áll a gyík...

Nem azért randizik az ember, hogy éjszakára keres embert x) ha az lenne a célja az embernek nem randizgatna ezerrel.

Ha szimpi s egy ideje együtt vannak akk utána mehet a dolog.

Szval egyik legnagyobb gond volt anno: Naaagyon nehéz rendes lelki partnert találni, aki nem csak a tested/szexet keresi, hanem a lelki társad akar lenni, mert szimpi vagy.

24-N

2017. márc. 25. 14:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Partnert nem találtam eddig akivel minden működött volna.
2017. máj. 15. 20:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Nos, ez a múlt. ÍÉn azért nem vesztettem el korábban,mert nem éreztem, hogy igazán szeret. 22 voltam.

Nem bántam meg.

2017. máj. 25. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!