Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Titeket nagyon zavarna,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket nagyon zavarna, ha a barátnőtök nem élvezne el sosem, viszont a szexet amúgy nagyon is élvezi és kívánja?

Figyelt kérdés

Csak az orgazmus nem jön, amúgy tényleg imádja és nem is hiányolja a végét.

Szakító ok lehet? Mennyi idő után?

Félek hogy egyszer már rám un emiatt, ha netalántán sose fog sikerülni, de amúgy még sosem volt orgazmusom, magamnak sem tudtam szerezni...

L.

2017. jan. 31. 22:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ideje venned egy vibrit és eljátszanod magaddal. Először egyedül.
2017. jan. 31. 22:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem hagynám annyiban. Addig segítenék neki, ameddig nem jut el addig.:)
 3/13 anonim ***** válasza:
78%

Nem azért de téged kellene zavarnia, hogy nem élveztél el tőle nem a partneredet. Ettől nem hinném hogy szakításra adna okot az ő oldaláról. Maximum a te oldaladról adhat okot.

Férfiként annyiból frusztrálna a helyzet hogy látnám hogy nem voltam megfelelő, de attól még élvezhetem és szerethetem a szexet és partneremet.

4/13 anonim ***** válasza:

Dehogyis, miért lenne ez szakítóok?

Inkább próbálnék tenni ellene. :)

2017. jan. 31. 22:38
 5/13 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna,ha neked is jól esik! A lányoknak tanulni kell az orgazmust.(Már kislány korban maszturbálással!) Minél jobban várod,erőlteted,annál jobban nem fog sikerülni.Fog az jönni magától is,ha el jön az ideje. Amúgy hány éves vagy?

F

2017. jan. 31. 22:40
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Addig ki nem szállnék belőle, amíg legalább egyszer el nem megy egy aktus alatt. :) Fő a nő élvezete.
2017. jan. 31. 23:04
 7/13 anonim ***** válasza:

a nőt szeretem, nem a képességeit.

Igen, megtennék mindent, hogy ezt a csodát megélhesse

dehogy hagynám el e miatt!

2017. febr. 1. 09:52
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Attol függ mennyire szexcentrikus a ferfi

Nem igazságos dolog tudom, de nálam szakítóok.

Par alkalom után, ha kiderül h tenyleg nem segít semmi es orgazmuskeptelen a lany

2017. febr. 1. 10:14
 9/13 anonim ***** válasza:
A szexet és az orgazmust lehet tanulni. Nem, nem zavarna ha nem élvez el, de az nagyon, ha nem is próbálna tenni érte, hogy ez változzon (természetesen velem együtt, közösen).
2017. febr. 1. 12:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

fiúk akik jöttök ezzel a "addig csinálnám amíg el nem élvez" szöveggel gondoljátok hogy aki gyakori (nem ismerem a kérdezőt de mivel írta h barátja van) szex meg maszti közben sem tudott sose elmenni majd pont a ti "varázsfarkatok "fog változtatni a helyzeten ?

vannak olyan lányok akik nem képesek elélvezni, de ettől függetlenül ugyanúgy élvezik a szexet.

a kérdező is így van vele én is ugyanebben a cipőben járok.

szomorú ha valakinek ez szakító ok!

2017. febr. 1. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!