Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk-lanyok! Ti szoktatok otthon zuhanyzas utan vagy barmikor. Ruha nelkul lenni. Maszkalni hazba? Esetleg ugy hogy van otthon valaki? 23/F
Figyelt kérdés
#Ruhanelkul
2017. jan. 31. 10:57
1/12 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen indíttatásból tetted fel a kérdést?
2/12 anonim válasza:
#1. Mert aki igennel válaszol, privátban képet kér. Mind így szokták!
3/12 anonim válasza:
Én igen, de csak mióta külön élek párommal. 27/F
Azóta imádok tök pucéran is kimenni a konyhába is, úgy inni, enni. bármit. :)
4/12 anonim válasza:
Ha hazaérek az az első, hogy meztelenre vetkőzöm. Nekem úgy a legkényelmesebb otthon. De én egyedül élek. (F)
5/12 anonim válasza:
Most is úgy vagyok, mivel senki sincs itthon.
6/12 anonim válasza:
Hát nyáron pucéran főztem,de a meleg miatt, gondolom, érthető. Így télen, fürdés után- van fűtés-, van, hogy pucéran rendezkedek,mondjuk negyed órát, míg meg nem száradok. Azonban redőny leeresztve,nem magamutogatásból, csupán kényelemből. Egyedül élek. Ha párom volna, akkor is megtenném. Ha gyerek volna ,nyilván nem.
7/12 anonim válasza:
Igen rendszeresen, természetesen úgy is, hogy van otthon valaki és az a valaki a párom. 23 L
8/12 anonim válasza:
Meztelenül alszok mindig és ha csak a párom van itt, akkor fürdés után meztelenül szoktunk beülni a takaró alá filmet nézni, stb. De pl. evéshez és egyéb mindennapos teendőkhöz felöltözünk.
9/12 anonim válasza:
Nekem az az első ha hazajövök hogy anyaszült meztelenre vetkőzők :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!