Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányként lehet análozni vagy inkább várjak vele?
Nagyon szeretnék már szexelni de inkább várnék a szüzesség elvesztésével viszont van most egy barátom aki már nem szűz és beszéltük, hogy lehet ki kéne próbálni az anált. Amikor maszturbálok néha izgatom a fenekemet is amit nagyon élvezek. Mire számítsak az anális szexnél?
Csak normális válaszokat kérnék! Köszönöm! :) 18l

A hülye tűzoltó haverom jutott az eszembe, amikor kérdeztem tőle:
-Sanyika!A másik lukat próbáltátok már?
-Á még nem, mert nem akarunk gyereket..........

#13:
A legtöbb nőnek, aki szereti az anált, van tőle orgazmusa ;)

Ezek szerint a szüzesség csupán a szűzhártyában merül ki? Értem. De kis buta vagyok... :( Azt hittem, hogy valamiféle lelki/érzelmi vonzata is van...
28/N

#15:
Kis buta vagy :-P Akkor nem szűz egy lány, ha farok volt a hüvelyében ... ebben nincs semmi lelki dolog :-P

De miért akarsz szűz maradni? Ha lenne is kivel csinálod. 18 éves vagy. Simán mehetne.
Nem tudom, de nekem is elég hülyén jön le ez az egész.. és nem azért mert anál ellenes vagyok.

#17:
Ja! Felvilágosítalak, mert ma ilyen kedves hangulatba vagyok: a szüzesség egy állapot, mégpedig az az állapot, amikor még a női nem szerveben nem járt férfi nemi szerv. Ennyike, tisztán fizikai dolog. Független attól, hogy ez szerelemből, vagy csak vágy csillapításból, kíváncsiságból történik e; független a szűzhártyától, annak meglététől, vagy nem lététől.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!