Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányként hogyan szerezzek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányként hogyan szerezzek tapasztalatokat? 19/L

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, nincs kapcsolatom, viszont szeretnék már némi tapasztalatot testiség terén. De nem kapcsolatom kívűl szeretném elveszteni a szüzességem.
2016. dec. 19. 19:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Vegyél egy dildót. Azon úgy be tudod gyakorolni a szopást hogy jelentkezés nélkül felvesznek a filharmonikusokhoz oboásnak.

Masztizz sok féle képpen, próbálj orgazmust elérni különböző módokon. Ezzel is növelve az orgazmus lesz készségedet. Ne izgulj túlzottan az első együttlét miatt. Rendben lesz, nem kell tapasztaltnak lenned.

2016. dec. 19. 19:56
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Irsz nekem :D
2016. dec. 19. 19:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legjobb lenne, ha szereznél egy figyelmes fiút, akivel elfogadnátok egymást, és ő szépen lassan "beavatna". Csak azért írom ezt, mert szerintem egy lánynak fontosabb az érzelmek megléte, mint egy fiúnak ebben a kérdésben, szóval szerintem te járnál jobban, ha egy kellemes emlék lenne az első, nem valami futó kaland egy idegennel. Miért nincs kapcsolatod? Mi az akadálya vajon?
2016. dec. 19. 19:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát, tapasztalatot szerezhetsz kapcsolaton kívül is anélkül, hogy elvesztenéd a szüzességed... :)
2016. dec. 19. 19:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudásra van igényed, vagy testi tapasztalatra?

Javasolnám előbb a tudást, majd amikor sokmindennel megismerkedtél elméletben, jöhet a fizikai tapasztalat.

Csak 1 ötlet :)

2016. dec. 19. 20:00
 6/12 anonim ***** válasza:
17%
Kérdésed zene füleimnek!!!!!! Van ilyen normális nö? Hihetetlen. Réges-régen erre és igy tanitották a lányokat "tudos" asszonyok és MÁR ártani képtelen férfiak az ártatlan lányokat, hogy ha férjhezmennek férjüknek (ÉS MAGUKNAK!!!!) olyan gyönyöröket nyujtsanak mint a leg képzettebb hetérák.
2016. dec. 19. 20:01
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
6. Ne szedj olyan erős szereket!
2016. dec. 19. 20:08
 8/12 anonim ***** válasza:
29%
#7! Te meg tanulj!/kulturálodj! Nem fog fájni.
2016. dec. 19. 20:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem halász ki magadnak egy kedves és figyelmes fiút, aki megérdemli, hogy odaad magad neki :)

Persze ez nem könnyű feladat, de nem is lehetetlen.

2016. dec. 19. 20:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
8. Talán érthetőbben kéne fogalmazni, nem összevissza írni. Nem fog fájni. Először is, gyakorikérdéseken egy vadidegen kérdés zene füleidnek, ez önmagában vicc. Ne bonyolítsd agyon, az irodalmi műveltséget ne itt fitogtasd! Ennyivel én is mondhatnám, művelődj azon a területen, amihez én értek, te meg nem. Egyébként tudod, mi az a fejetlen ferekráteus? mert ha nem, akkor irodalomból is én tudok többet.
2016. dec. 19. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!