Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik titeket zavarna, ha megismerkednétek egy hölggyel akinek 29 évesen még nem volt szexuális kapcsolata?
Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 15:38
21/25 anonim válasza:
Nem zavarna. Sok oka lehet hogy miért nem történt meg. Egyébként tök fura hogy mikor azt írják hogy pl. Valaki prosti volt fogadd el. De ha szűz kell a fenének. Az érzelmek nem a szűzességen múlnak. Le lehet pontozni.
22/25 anonim válasza:
Ha megszeretek egy nőt nem érdekel,hogy kivel volt, nem volt előttem. Egyébként nincs semmi baj ezzel hogy így alakult.
23/25 anonim válasza:
Mivel férfiként kissé hasonló cipőben jártam egy ideig, így teljesen meg tudom érteni, és természetesen elfogadnám. Viszont azt elvárnám, hogy idővel megnyíljon, mert ha soha nem fog tudni ellazulni, akkor az együttlét semmilyen formája nem lesz vele élvezetes. Természetesen támogatnám ebben, és türelmes lennék, de nem örökké.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!