Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik titeket zavarna, ha megismerkednétek egy hölggyel akinek 29 évesen még nem volt szexuális kapcsolata?
Védelmembe venném az akárhányast, aki a defekttel jött. Bár kétségtelenül nem fogalmazott túl szépen.
Ez nekem arra hasonlít, mint amikor egy hároméves gyerek még csak négykézláb jár, vagy ötévesen még nem beszél. Nem biztos, hogy komoly baj van vele (ugye állítólag Einstein sem szólalt meg öt éves koráig), de jelzi, hogy a gyerek nagyobb odafigyelést igényel (esetleg szakember támogatását).
Visszatérve az eredeti kérdésre, zavarni nem zavarna, de azt jelezné nekem, hogy ha hosszabb távra tervezek a hölggyel, akkor sokkal többet kell belefektetnem a kapcsolatba, mint általában, amit mérlegelni kell.
Tuti van vakami baja. Csúnyán hangzik igen, hogy deffekt. De gondplj csak bele...soha...senki...
Már 10 éve minimum aktiv szexuálisan
És nem jutott el semeddig SENKIVEL
Mindenki csalódott már, utasították vissza..
A te dolgod, de lehet, később rájössz, hogy vmi nsgy baj van nagyon..
Volt egy párom, akinek 25 évesen én vettem el, és nagyon jó volt minden téren. Egyszerűen peches volt, nem jött korábban össze, egy éjszakást meg nem akart erre.
Viszont a 29 már fura lenne. Ismertem egy nőt aki majdnem eddig húzta (vagy talán tovább is, mert megszakadt a kapcsolat), de ő elég fura lett. Addig várt, hogy úgy gondolta, most már nem adja bárkinek, csak valami eszméletlenűbervalószínűtlenül tökéletesnek, és persze az sosem jött el, pedig volt pár rendes férfi csak egyik sem az, aki miatt megérte volna feladni azt a csodás várakozást.
Na ilyen utóbbi nem kellene.
Már az is gyanus ha valaki elvégzi a sulit és 18 évesen csak pislog mert sehol semmi nem volt még vele!
Azért egy 18 éves nőtől legalább már az elvárható, hogy komoly kapcsolata legyen, és ha 19 évesen is, de akkor elveszíti.
29 évesen kib...ott ronda és hülye lehetsz és még kitudja mi, amiből már egy is kizáró ok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!