Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért várnak el csomó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért várnak el csomó dolgot a férfiaktól, holott ők nem tudják biztosítani bizonyos dolgok megfelelőjét?

Figyelt kérdés

Pl.: egy férfinak legyen:

nagy vastag farka - elvárás elöl hátul deszka nőktől

legyen jóképű - elvárás átlag vagy az alatti nőktől

legyen jómódú - elvárás minden nőtől

legyen jó teste - elvárás minden nőtől

stb stb

Persze sok férfinél is fennállnak hasonló elvárások, de általában, amikor esély nyílik szexre, kapcsolatra nem olyan válogatósak, inkább csak fantáziában azok ;)

2017. jan. 29. 13:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem vártam el sosem semmit,.szerettem, meg ö is. Nem csak a szépségemért, én sem csak a jilóképűségért. A személyiségért, tudod. A kiégett villanykörtéket ő cserélte le. Egyebeket megcsináltam.
2017. jan. 29. 17:17
 12/16 anonim ***** válasza:
32%
Bocs, szarok a nők, semmit sem tudnak, csak a pénzre mennek.ez a helyes válasz.
2017. jan. 29. 17:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez sem jó
2017. jan. 29. 17:59
 14/16 anonim ***** válasza:
92%
Anyád nö. Öt is utálod?
2017. jan. 29. 18:08
 15/16 anonim ***** válasza:
90%

amiket leírtál, hogy mi nők elvárjuk, ezek mind teljesen relatív dolgok szerintem. egyéntől függ, kinek mi a nagy és vastag méret (a nőknek is különbözik a vaginája, egyik se ugyanolyan...). a jóképűség megint ilyen dolog, kinek mi a jóképű. a jómódúság is az, mert mondjuk aki minimálbért keres, annak a havi 130ezer is jómód már. a jó test is relatív persze, kinek az izmos, kinek a macis, kinek a vékony palik tetszenek....

azért a férfiaknál is (remélhetőleg) relatív még a női szépség fogalma.......

2017. jan. 30. 11:48
 16/16 anonim ***** válasza:
A nők között csak ribncok és qurvák vannak! Csak a pénzre mennek!
2017. jún. 21. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!