Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk dögösnek tartjátok az alacsony csajokat? (160 centi kürül)
184 cm vagyok és általában nálam 5-10 centivel alacsonyabb lányokat keresek. Olyanokat akivel szemmagasságban vagyunk mikor egymás előtt állunk. Egy 160 cm körüli barátnőm volt eddig, két évig voltunk együtt.
Amit hátrányként éltem meg:
- Az elején nem tudtam mit kezdeni a különbséggel. Ösztönösen lehajoltam hozzá ha beszélgettünk.
- Állva csókolózni és ölelkezni kényelmetlen volt a számomra.
- Egy-két szexpóz nem úgy működött mint kellett volna. Vagy neki kellett lábujjhegyen állnia, vagy nekem terpeszben. Azokat a pózokat ahol hátulról hatolok be inkább mellőztük.
Ami tetszett:
- Nagyon jó alakja volt. Lapos has, szép mellek, szexi fenék...
- Tökéletes alvópartnernek bizonyult. A kiskanál-nagykanál pozitúra sosem volt ilyen jó.
- Egy-két szexpóz fantasztikusan működött. Simán fel tudtam emelni, oda pakoltam ahova csak kedvem tartotta, volt hogy egy egész menetet lenyomtunk miközben a karomban tartottam. :)
Én azt mondom, minden lány dögös, de mindenki másképp. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!