Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, de az egyik haveromnak szoktam küldeni bugyis, és intim képeket. Megcsalásnak számít? 18L
Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 15:11
11/26 anonim válasza:
rosszul érzed magad utólag?
a barátodat bántaná?
tényleg nő vagy?
12/26 anonim válasza:
Kérdezd meg inkább tőle, hátha van rá egy egy minimális esélyed hogy nem hajít ki azonnal az ablakon:))
13/26 anonim válasza:
szerintem igen, de semmissé teheted azzal, hogy nekem is küldesz :D
14/26 anonim válasza:
Én se örülnék neki.
Emellett ez azt éreztetné velem hogy tartasz mellém egy tartalékot akire bármikor lecserélhetsz. Azonnal dobnálak.
15/26 anonim válasza:
Igen, annak számít! És jó nagy r*b*ncságnak!
19/26 anonim válasza:
Ezt minek, ha a barátod nem vonz, plusz, van párod? Nem szereted már?
20/26 anonim válasza:
Én csak a haverod vonatkozásában tartom erkölcstelennek, mert ha nem akarsz tőle semmit, akkor miért hecceled és ingerled ? Miért jó ez neked, mert neki a beteljesülés ígérete nélkül csak szenvedés lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!