Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső megfog. A jó szex hozzá láncol. Miért
gondoljuk azt, hogy aki nagyon szép külsőleg az nagyon
jó az ágyban is?
Akinek nulla az onbozalma, az gatlasos az agyban, nem mer kreativ lenni, nem tudja elengedni magat, atadni magat az elvezetnek, a masik embernek, es emiatt nem is olyan jo vele a szex. A kulso szepseg meg az onbizalom kozott van valamennyi osszefugges, bar nem allithato parhuzamba a ketto (vannak szep onbizalomhianyosok meg kevesbe szepek duzzado onbizalommal).
Az meg termeszetes, hogy jobban felizgat egy szep ember, mint egy csunya.
Errol az jut eszembe, hogy egy szepen talalt, diszitett tortara jobban osszefut a szadban a nyal, mint egy kisse formatlan hazi brownie-ra. Pedig konnyen lehet, hogy a diszes tortanak se ize se buze, csak szinezek es aroma az egesz, mig a hazi brownie mennyei.
2017. jan. 28. 14:40
Irigylem a gyk-s filozófus polgártársakat, hogy ennyi idejük van az ilyen, tökéletesen hülye kérdések megfogalmazására.
2017. jan. 28. 14:48
13/19 A kérdező kommentje:
11es nagyon jó a tortás hasonlatod....folytatnám a műmell igazi mell hasonlattal. a Cukrászdai tele van fixálószerrel ipari alapanyaggal a házi meg kicsit löttyedt kicsit kisebb kevésbé mutatós de egészséges..
Szerintem ez megint egy jó nagy általánosítás. Nyilván, az érdeklődést a szép külső kelti fel. De,pl.akik régóta ismerik egymást, a másik személyébe szeretnek bele, úgy, mindenestől. Tőlem a telefonos hangom miatt is kértek már randit. Ki jó az ágyban? Ki tudja. Mindenkinek más az igénye. Pl.a BDSM-et kedvelőknek én igen rossz vagyok, mert nem vonz. Egy átlag pasinak meg nagyon jó, mert szeretek szeretni, kényeztetni, odaadni magam mindenestől, és nem aggódom a striáim miatt.
2017. jan. 29. 10:41
15/19 A kérdező kommentje:
Akkor arra mit mondtok, hogy egy jó testű lányra azt mondják sokat de meg...nám egy izmos pasira meg hogy meglovagolnám vagy aláfeküdnék...Jó testü valakire azt feltételezzük szerintem ezzel, hogy jó az ágyban is. Egy csúnyára, meg hogy bottal sem...feltételezzük rossz az ágyban....
Azt mondanám: ez felületesség.
2017. jan. 29. 12:07
#15: Erre azt mondom,hogy ez vonzalom.
Ha te meglátsz egy jó csajt, akkor mi jutna eszedbe?
"Jajj,de megdugnám!" vagy "Csak akkor dugnám meg,ha jó az ágyban, nem érdekel,hogy jól néz ki, én csak akkor aakarom látni meztelenül, ha jó az ágyban!"
És ha egy számodra csúnya lányt látsz? Nem érdekel,hogy jó-e az ágyban vagy sem, mert úgyse dugnád meg.
2017. jan. 29. 15:12
hát aki külsőleg jó, az nem biztos hogy jó az ágyban. ez a két dolog abszólut nem függ össze.... leginkább attól, hogy mennyi a tapasztalata a szexben (pl. tudja-e késleltetni az orgazmusát, tudja hova kell nyúlni, figyel a partnerére stb.) Hát az hogy meg a csúnyák kevesebbet, a szebbek meg többet szexelnek szerintem szintén nem igaz, mert egyénfüggő a dolog teljesen ez senkinek nincs a homlokára irva!
2017. jan. 29. 16:27
19/19 A kérdező kommentje:
15 ös az a filozófiám alapja, hogy egy csunya egyén (elvileg én is az vagyok de nem magamról van szó) lehet ha végre akad egy szexpartnere (jó esetben párja) igyekszik jobban produkálni mert tudja, hogy ö másban gyengébb ezért ezzel tud valakit elcsábitani hosszú távra:)
Kapcsolódó kérdések: