Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ma este veszek részt először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma este veszek részt először gruppenszexben. Mire készüljek, mire figyeljek, tapasztalatok? Szőrtelenítettem, fodrásznál voltam, tabit bevettem. Három osztálytársam, és én.19/l

Figyelt kérdés
2017. jan. 27. 15:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%
Leginkább arra, hogy hétfőn már az egész suli rólad fog beszélni...
2017. jan. 27. 20:01
 22/27 anonim ***** válasza:
89%

Tegyük fel nem kamu a kérdés....Nem valami spontán a dolog én vallom a spontán szexben több az öröm.

Tegyük fel fogamzásgátlót már legalább 2. hónapja szeded. Nemek arányát írhattad volna. Voltál már lánnyal, eltudod képzelni hogy az osztálytársnőd izgasson. Nem e leszel féltékeny és önző? Mert volt olyan eset valaki csak azért ment bele egy ilyen partiba mert tetszett neki valaki titokban és behisztizett amikor mással kefélt a kiszemeltje. Mondjuk én nem kezdenék el dugni egy teleélvezett lányt...szóval gumit illene húzni. Popsid szűz e még?? Mert ilyen bulin elszabadulhat a pokol 3an lefognak és olyat tesznek veled amit lehet nem akarsz. Síkosítót vinnék....

2017. jan. 28. 14:12
 23/27 anonim ***** válasza:
93%
Fodrász minek kellett? Akkora volt már a frufrud, hogy eltakarta a szád?
2017. jan. 28. 16:49
 24/27 anonim ***** válasza:
96%
Nah mi volt és hol vannak a képek?
2017. jan. 29. 18:45
 25/27 anonim ***** válasza:
63%
Szia! Tegyük fel, hogy nem kamu a dolog. Először tedd fel magadnak a kérdést, hogy elég érettnek érzed e magad, egy ilyen élményre?! Ha úgy gondolod hogy igen,akkor a következő dolgok nagyon fontosak: Védekezzetek! Legyen mindenki ápolt, tiszta! A lakás úgyszintén, tiszta, rendezett. Kultúrált wc, mosdó legyen, tiszta törölközővel, wc papírral! Ne legyen senki full részeg! Csak és kizárólag abba menj bele, amihez van kedved!! Ha valamit nem akarsz udvariasan utasítsd vissza! és ha vége a bulinak, üljetek le, és beszéljétek ki magatokból az érzelmeket, érzéseket! Ez nagyon fontos! rengeteg érzelem, érzés szabadul ilyenkor fel, ezeket nem szabad tovább cipelni! Ha ez mind megvolt, valószínűleg egy izgalmas szép emlékkel leszel gazdagabb!
2017. febr. 9. 12:56
 26/27 anonim ***** válasza:
Sor került rá?
2018. dec. 3. 11:07
 27/27 anonim ***** válasza:
várjuk az élménybeszámolót
2018. dec. 11. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!